AmbiTek tarjoaa sisäilman valvontaan kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka perustuu IOTSU®-ratkaisuihin

Alankomaalainen sisäilmaratkaisuja tarjoava AmbiTek on valinnut IOTSU®-mittalaiteratkaisun osaksi palveluratkaisuaan. AmbiTekin ratkaisujen avulla seurataan kiinteistöjen sisäilmanlaatua erityisesti luokkahuoneissa ja toimistorakennuksissa. Kohteista mitataan lämpötilaa, ilmankosteutta ja hiilidioksidia.

Kohteiden sisäilmanlaatua mitataan laadukkailla ja langattomilla Small Data Gardenin IOTSU®-mittalaiteratkaisuilla, jotka keräävät helposti ja huolettomasti tiedon pilveen. IOTSU®-mittalaiteratkaisut ovat pitkäikäisiä paristokäyttöisiä IoT-laitteita, jotka tuovat vakautta ja kestävyyttä ilmanlaadun seurantaa. Tarjoamalla laadukasta mittaustietoa ennakoidaan kunnossapidon tarvetta kohteissa.

AmbiTekin hyödyntämissä IOTSU®-mittalaiteratkaisuissa on lisäksi liikennevalolla varusteltu kätevä näyttö, jonka avulla saadaan nopeasti tieto sisäilmanlaadusta myös paikallisesti. Näyttö ilmoittaa kohteen sisäilmanlaadun selkeästi liikennevalo asteikolla ennalta määritettyjen raja-arvojen mukaisesti. Liikennevalojen rajapinnat voidaan säätää alueellisten määräysten mukaisiksi.

LISÄTIETOJA
Sander Soitu, järjestelmäasiantuntija, +358 45 355 2410
Timo Liukko, hallituksen puheenjohtaja ja partneri, +358 40 7012272

Small Data Garden on suomalainen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden seurata lämpötilaa, kosteutta ja ilmanpuhtautta kiinteistöissä energian säästämiseksi ja hyviä olosuhteita varten. Työmailla voidaan varmistaa turvalliset olosuhteet. Olemme toimittaneet yli 19 000 IOTSU® -laitetta ja -mittausratkaisua. www.smalldatagarden.fi

AmbiTek tarjoaa kokonaisvaltaisen järjestelmän sisäilman laadun parantamiseksi ja auttaa saavuttamaan terveille rakennuksille vaadittavat standardit lakien ja ohjeistusten mukaisesti. AmbiTek haluaa ratkaisuillaan tuoda raittiin sisäilman kaikkien saataville.