Kumppanit ja jälleenmyyjät

Haluaisitko ryhtyä innovatiivisten IoT-laitteiden kumppaniksi? Ryhdy kumppaniksemme ja kasvata liiketoimintaasi ja palvelutarjontaasi IOTSU®-tuotteiden avulla.

Meistä

Tavoitteemme

Autamme asiakkaitamme kanavoimaan heidän resurssinsa tehokkaammin suunnittelemalla, kehittämällä ja valmistamalla innovatiivisia sekä käytännönläheisiä IOTSU®-tuotteita ja palveluratkaisuja. Asiakkaamme voivat keskittyä liiketoimintansa kasvattamiseen samalla kun IoT-ratkaisumme antavat läpinäkyvyyttä aina ilmanlaadusta arvokkaiden esineiden seurantaan.

Visiomme

Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme lisäämään tuottavuutta ja liiketoimintaa samalla, kun vaalitaan ympäristöllistä ja sosiaalista pääomaa. IoT-ratkaisuissa on potentiaalia parantaa työntekijöiden, oppilaiden sekä muiden ryhmien hyvinvointia sekä kanavoida resursseja tehokkaasti, jolloin resursseja käytetään minimimäärä. Tavoitteemme on kasvattaa vastuullista liiketoimintaa maailmanlaajuisesti.

Lisäarvo

Uskomme siihen, että tehokas resurssien käyttö mahdollistaa kestävän liiketoiminnan tekemisen. IoT varmistaa, että resursseja käytetään minimimäärä. Tämä edistää paitsi kestävyyttä, mutta myös liiketoimintaa. Rajallisten resurssien maailmassa resurssit tulee käyttää niin tehokkaasti kuin mahdollista. 

Etsitkö IoT-

kumppania

Laajennamme Verkostoamme

Etsimme yhteistyökumppaneita laajentaaksemme kotimaista ja kansainvälistä verkostoamme työskentelemään innovatiivisten IOTSU®-laitteiden ja ratkaisujen kanssa. Liiketoimintamallimme perustuu vahvaan paikalliseen ja toimialakohtaiseen yhteistyöhön, joka tuottaa lisäarvoa loppuasiakkaille. Tavoitteemme on olla yksi IoT-alan edelläkävijöistä. Ota yhteyttä kuullaksesi lisää!
  • Joilla on vahva markkinatuntemus ja he ovat vakiintuneet kohdemarkkinoilleen.
  • Jotka haluavat kasvattaa liiketoimintaansa ja luoda uusia tulovirtoja.
  • Jotka haluavat luoda ja toimittaa IOTSU®-tuoteperheeseemme perustuvia ratkaisuja ja palveluja.
  • Joilla on resursseja ja osaamista IOTSU®-ratkaisujen skaalaamiseen
  • Jotka ovat mieluiten kiinteistöjohtamisen, rakentamisen, omaisuudenhallinnan, logistiikan, palveluntarjoajien tai muun soveltuvan teollisuuden aloilla.

Etsimme

kumppaneita

Yhteistyökumppaneita Suomessa ovat

Digita

Digita toimii Small Data Gardenin kumppanina ja IOTSU®-laitteiden jälleenmyyjänä Suomessa. Small Data Garden tarjoaa Digitan IoT-ekosysteemiin korkealaatuisia laiteratkaisuja lähes koko maan kattavassa LoRaWAN®-verkossa

Lisätietoa Digitan IoT-palveluista:

Tutustu Digitan kotisivuihin
Tutustu Digitan IoT ratkaisuihin

Stig Wahlström Oy

Mittaus- ja säätötekniikan ammattilainen Stig Wahlström Oy on solminut laitetoimittajasopimuksen Small Data Garden Oy:n kanssa. SWOY tarjoaa IOTSU® VARMA -laiteratkaisuja prosessiteollisuuden, kuntasektorin sekä kiinteistöjen automaatiojärjestelmien tarpeisiin.

Lisätietoja SWOY:n palveluista:

Tutustu Stig Whalström Oy:n kotisivuun
Tutustu Stig Whalströmin tarjoamiin langattomiin IOTSU® VARMA -laiteratkaisuihin

Small Data Garden Oy selvittää vaatimuksia ja mahdollisuuksia kiinteistöjen olosuhteiden mittaamiseen Ruotsissa kunnossapito ja -huoltoyhtiöiden kanssa sekä julkisella sektorilla. Hankkeen nimi on ”Kiinteistöjen olosuhteiden mittaus- ja hallintaratkaisut kunnossapito ja huoltoyhtiöiden sekä julkisen sektorin parissa Ruotsin markkinoilla”. Hanke on saanut NextGeneration EU-rahoitusta.