IoT-laiteratkaisut

IoT-laiteratkaisut asuntojen ja kiinteistöjen hallintaan, sisäilman laadun mittaamiseen, logistiikan ja kuljetusten seurantaan sekä moniin teollisuuden tarpeisiin. Valitse IOTSU® VARMA, VAKAA ja VALPAS -tuoteperheistä käyttötarpeeseesi sopiva ratkaisu ja integroi helposti käytössä olevaan järjestelmääsi. Ota yhteyttä ja lue lisää!

Suunniteltu järjestelmäintegraattoreille ja palveluntarjoajille

IOTSU® -laitteet ja -ratkaisut ovat suunniteltu käytettäväksi itsenäisesti tai osana olemassa olevaa järjestelmää tuoden lisäarvoa palveluntarjontaan. Palvelut ja laitteet ovat helposti yhdistettävissä olemassa oleviin tai uusiin järjestelmiin. IOTSU®-sovellusalusta tarjoaa yhteistyökumppaneille 

asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitäviä ratkaisuja älykkääseen mittaustiedon keräämiseen, raportointiin ja analysointiin. Autamme yhteistyökumppaneitamme tarjoamaan loppuasiakkailleen tehokkaita ja luotettavia palveluita sekä liiketoimintamalleja.

Sisäilman
laatu

IOTSU® VARMA -ilmanlaadun seurantaratkaisut keräävät tietoa asunnoista, toimistoista, julkisista tiloista ja rakennustyömailta terveellisen ja turvallisen sisäilman varmistamiseksi.

Sijainti-
palvelu

IOTSU® VAKAA -palvelu seuraa arvokkaiden esineiden, koneiden ja työvälineiden sijaintia ja olosuhteita. Lisäksi palvelun avulla voidaan valvoa koneiden ja ajoneuvojen käyttöaikaa sekä huoltotarpeita.

Liikkeen-
tunnistus

IOTSU® VALPAS -ratkaisuja käytetään tunnistamaan läsnäoloa ja esimerkiksi ovien ja kaappien avaamista. VALPAS sopii myös venttiilien ja kytkinten asentojen tarkkailuun ja valvontaan.
Oletko kiinnostunut IOTSU®-laitteista?

Latauskeskus

Dokumentaatio ja tekniset tiedot

Ota meihin yhteyttä, jos olet kiinnostunut tuotteitamme koskevista dokumentaatioista:

 

 

  • IOTSU® Tuotekatalogi
  • Tekniset oppaat järjestelmäintegrointiin
  • Tekniset laitedokumentit datarakenteiden purkuun
  • Ohjeet laitteiden käyttöön ja asennukseen

IOTSU®:n yhdistäminen olemassa olevaan järjestelmään ​

Small Data Garden tarjoaa kattavan dokumentaation IOTSU®-tuotteiden käytöstä ja räätälöinnistä eri tarkoituksiin. Sopivan ratkaisun valitseminen on helppoa Tuoteluettelon ja Laitevalitsimen avulla. Laitteet on helppo asentaa turvallisesti ja luotettavasti selkeiden asennusohjeiden avulla. Tekniset laitedokumentit kuvailevat pilviyhteyden toiminnan sekä uplink ja downlink -viestit ja ne sisältävät myös hyödyllisiä esimerkkejä. Tämä mahdollistaa IOTSU®:n integroimisen eri järjestelmiin.

Alustan

integroiminen

LPWAN

teknologia

Langaton IoT-verkko

IOTSU®-laitteet hyödyntävät toimintavarmoja ja kustannustehokkaita IoT-verkkoja, kuten LoRaWAN®:ia ja Sigfoxia, jotka mahdollistavat langattoman yhteyden uuden aikakauden.

IoT-verkko mahdollistaa langattoman, nopean ja energiatehokkaan tiedonsiirron ilman erillistä paikallista tukiasemaa.