IoT Device Solutions for Air Quality, Location and Motion Tracking

Small Data Gardenin IoT-laiteratkaisut on valmistettu kestämään. Valitse IOTSU® VARMA, VAKAA ja VALPAS -tuoteperheistä käyttötarpeeseesi sopiva ratkaisu ja integroi helposti käytössä olevaan järjestelmääsi. Ota yhteyttä ja lue lisää!

Suunniteltu järjestelmäintegraattoreille ja palveluntarjoajille

IOTSU® on suunniteltu käytettäväksi itsenäisesti tai osana olemassa olevaa järjestelmää tuottaen lisäarvoa palveluntarjontaan. Palvelut ja laitteet ovat helposti yhdistettävissä olemassa oleviin tai uusiin järjestelmiin. IOTSU®-sovellusalusta tarjoaa yhteistyökumppaneille asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitäviä ratkaisuja älykkääseen mittaustiedon keräämiseen, raportointiin ja analysointiin. Autamme yhteistyökumppaneitamme tarjoamaan loppuasiakkailleen tehokkaita ja luotettavia palveluita ja liiketoimintamalleja.

IOTSU®-tuotteet ovat luotettavia, hyvin dokumentoituja, räätälöitävissä käyttötarkoituksen mukaan. Small Data Gardenin henkilöstön asiantuntijuus on kaikkien IOTSU®-yhteistyökumppanien käytettävissä.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja!

IOTSU® VARMA - Sisäilman laatu

IOTSU® VARMA -ilmanlaadun seurantaratkaisut keräävät tietoa asunnoista, toimistoista, julkisista tiloista ja rakennustyömailta terveellisen ja turvallisen sisäilman varmistamiseksi.

IOTSU® VAKAA - Sijainti

IOTSU® VAKAA -palveluita käytetään tärkeiden esineiden, koneiden ja työvälineiden sijainnin ja olosuhteiden seurantaan.

IOTSU® VALPAS - Ihmisten läsnäolo ja liikkeentunnistus

IOTSU® VALPAS -ratkaisuja voidaan käyttää tunnistamaan ihmisen läsnäolo ja ovien, ikkunoiden ja kaappien avaaminen sekä esineiden liikkeet ja asennot. Sitä käytetään myös venttiilien ja kytkinten asentojen tarkkailuun ja valvontaan.

IOTSU®:n yhdistäminen olemassa olevaan järjestelmään

Small Data Garden tarjoaa kattavan dokumentaation IOTSU®-tuotteiden käytöstä ja räätälöinnistä eri tarkoituksiin. Sopivan ratkaisun valitseminen on helppoa Tuoteluettelon ja Laitevalitsimen avulla. Laitteet on helppo asentaa turvallisesti ja luotettavasti selkeiden asennusohjeiden avulla. Tekniset laitedokumentit kuvailevat uplink ja downlink viestit ja sisältävät hyödyllisiä esimerkkejä. Tämä mahdollistaa IOTSU®:n integroimisen eri järjestelmiin.

Ota meihin yhteyttä, jos olet kiinnostunut tuotteitamme koskevista dokumentaatioista:
IOTSU® Tuotekatalogi
Tekniset oppaat järjestelmäintegrointiin
Tekniset laitedokumentit datarakenteiden purkuun
Ohjeet laitteiden käyttöön ja asennukseen

LPWAN-teknologia

IOTSU®-laitteet hyödyntävät toimintavarmoja ja kustannustehokkaita IoT-verkkoja, kuten LoRaWAN ja Sigfox, jotka mahdollistavat langattoman yhteyden uuden aikakauden. IoT-verkko mahdollistaa langattoman, nopean ja energiatehokkaan tiedonsiirron ilman erillistä tukiasemaa.