IoT-laiteratkaisut

Small Data Garden tarjoaa IoT-laiteratkaisuja, jotka on rakennettu kestämään. Valitse IOTSU® VARMA- ja VAKAA-tuoteperheistä ja integroi laitteet helposti olemassa olevaan IoT-arkkitehtuuriin

Suunniteltu järjestelmäintegraattoreille ja palveluntarjoajille

IOTSU® -laitteet ja -ratkaisut ovat suunniteltu käytettäväksi itsenäisesti tai osana olemassa olevaa järjestelmää tuoden lisäarvoa palveluntarjontaan. Palvelut ja laitteet ovat helposti yhdistettävissä olemassa oleviin tai uusiin järjestelmiin. IOTSU®-sovellusalusta tarjoaa yhteistyökumppaneille 

asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitäviä ratkaisuja älykkääseen mittaustiedon keräämiseen, raportointiin ja analysointiin. Autamme yhteistyökumppaneitamme tarjoamaan loppuasiakkailleen tehokkaita ja luotettavia palveluita sekä liiketoimintamalleja.

Sisäilman
laatu

IOTSU® VARMA -ilmanlaadun seurantaratkaisut keräävät tietoa asunnoista, toimistoista, julkisista tiloista ja rakennustyömailta terveellisen ja turvallisen sisäilman varmistamiseksi.

Paikannus-
ratkaisu

IOTSU®-paikannusratkaisuja voidaan käyttää arvokkaan omaisuuden ja kuljetusten seurantaan sekä koneiden ja ajoneuvojen käyttötuntien ja huoltotarpeiden seurantaan.
Oletko kiinnostunut IOTSU®-laitteista?

Latauskeskus

Dokumentaatio ja tekniset tiedot

Ota meihin yhteyttä, jos olet kiinnostunut tuotteitamme koskevista dokumentaatioista:

 

 

  • IOTSU® Tuotekatalogi
  • Tekniset oppaat järjestelmäintegrointiin
  • Tekniset laitedokumentit datarakenteiden purkuun
  • Ohjeet laitteiden käyttöön ja asennukseen

IOTSU®:n yhdistäminen olemassa olevaan järjestelmään ​

Small Data Garden tarjoaa kattavan dokumentaation IOTSU®-tuotteiden käytöstä ja räätälöinnistä eri tarkoituksiin. Sopivan ratkaisun valitseminen on helppoa Tuoteluettelon ja Laitevalitsimen avulla. Laitteet on helppo asentaa turvallisesti ja luotettavasti selkeiden asennusohjeiden avulla. Tekniset laitedokumentit kuvailevat pilviyhteyden toiminnan sekä uplink ja downlink -viestit ja ne sisältävät myös hyödyllisiä esimerkkejä. Tämä mahdollistaa IOTSU®:n integroimisen eri järjestelmiin.

Alustan

integroiminen

LPWAN

teknologia

Langaton IoT-verkko

IOTSU®-laitteet hyödyntävät toimintavarmoja ja kustannustehokkaita IoT-verkkoja, kuten LoRaWAN®:ia ja Sigfoxia, jotka mahdollistavat langattoman yhteyden uuden aikakauden.

IoT-verkko mahdollistaa langattoman, nopean ja energiatehokkaan tiedonsiirron ilman erillistä paikallista tukiasemaa.