IoT laiteratkaisut

IoT laiteratkaisut asuntojen ja kiinteistöjen hallintaan, sisäilman laadun mittaamiseen, logistiikan ja kuljetusten seurantaan sekä moniin teollisuuden tarpeisiin. Valitse IOTSU® VARMA, VAKAA ja VALPAS -tuoteperheistä käyttötarpeeseesi sopiva ratkaisu ja integroi helposti käytössä olevaan järjestelmääsi. Ota yhteyttä ja lue lisää!

Suunniteltu järjestelmäintegraattoreille ja palveluntarjoajille

IOTSU® -laitteet ja -ratkaisut ovat suunniteltu käytettäväksi itsenäisesti tai osana olemassa olevaa järjestelmää tuoden lisäarvoa palveluntarjontaan. Palvelut ja laitteet ovat helposti yhdistettävissä olemassa oleviin tai uusiin järjestelmiin. IOTSU®-sovellusalusta tarjoaa yhteistyökumppaneille asiakkaan 

tarpeiden mukaan räätälöitäviä ratkaisuja älykkääseen mittaustiedon keräämiseen, raportointiin ja analysointiin. Autamme yhteistyökumppaneitamme tarjoamaan loppuasiakkailleen tehokkaita ja luotettavia palveluita sekä liiketoimintamalleja.

Sisäilman laatu

IOTSU® VARMA -ilmanlaadun seurantaratkaisut keräävät tietoa asunnoista, toimistoista, julkisista tiloista ja rakennustyömailta terveellisen ja turvallisen sisäilman varmistamiseksi.

Ihmisten läsnäolo ja liikkeentunnistus

IOTSU® VALPAS -ratkaisuja voidaan käyttää tunnistamaan ihmisen läsnäolo ja esimerkiksi ovien, ikkunoiden ja kaappien avaaminen sekä esineiden liikkeet ja asennot. VALPAS sopii mainiosti myös venttiilien ja kytkinten asentojen tarkkailuun ja valvontaan.

Sijainti

IOTSU® VAKAA -palveluita käytetään arvokkaiden esineiden, koneiden ja työvälineiden sijainnin ja olosuhteiden seurantaan.

Latauskeskus

Lataus

Dokumentaatio ja tekniset tiedot

Ota meihin yhteyttä, jos olet kiinnostunut tuotteitamme koskevista dokumentaatioista:

  • IOTSU® Tuotekatalogi
  • Tekniset oppaat järjestelmäintegrointiin
  • Tekniset laitedokumentit datarakenteiden purkuun
  • Ohjeet laitteiden käyttöön ja asennukseen

Laitteidemme käyttö

Alustan integroiminen

Small Data Garden tarjoaa kattavan dokumentaation IOTSU®-tuotteiden käytöstä ja räätälöinnistä eri tarkoituksiin. Sopivan ratkaisun valitseminen on helppoa Tuoteluettelon ja Laitevalitsimen avulla. Laitteet on helppo asentaa turvallisesti ja luotettavasti selkeiden asennusohjeiden avulla. Tekniset laitedokumentit kuvailevat pilviyhteyden toiminnan sekä uplink ja downlink -viestit ja ne sisältävät myös hyödyllisiä esimerkkejä. Tämä mahdollistaa IOTSU®:n integroimisen eri järjestelmiin.

IOTSU®:n yhdistäminen olemassa olevaan järjestelmään

LPWAN

teknologia

Käyttökohteet

LPWAN-teknologia

IOTSU®-laitteet hyödyntävät toimintavarmoja ja kustannustehokkaita IoT-verkkoja, kuten LoRaWANia ja Sigfoxia, jotka mahdollistavat langattoman yhteyden uuden aikakauden. IoT-verkko mahdollistaa langattoman, nopean ja energiatehokkaan tiedonsiirron ilman erillistä paikallista tukiasemaa.