IoT-laiteratkaisut

IoT-laiteratkaisut asuntojen ja kiinteistöjen hallintaan, sisäilman laadun mittaamiseen, logistiikan ja kuljetusten seurantaan sekä moniin teollisuuden tarpeisiin. Valitse IOTSU® VARMA, VAKAA ja VALPAS -tuoteperheistä käyttötarpeeseesi sopiva ratkaisu ja integroi helposti käytössä olevaan järjestelmääsi. Ota yhteyttä ja lue lisää!

myynti@smalldatagarden.fi

IOTSU® CO2 E ink LoRaWAN®

IOTSU® CO2 E Ink on langaton sisäkäytön laite, joka on suunniteltu mittaamaan ja ilmaisemaan lämpötilan, ilmankosteuden ja hiilidioksidin (CO2) muutoksia.

Mitatut arvot näkyvät laitteen näytöllä. Liikennevalo ilmaisee ilmanlaatua ennalta määritettyjen rajojen perusteella. Liikennevalojen rajoja voidaan säätää alueellisten määräysten mukaisiksi.

IOTSU® tiedonkeruu– ja lähetinyksikkö voidaan asentaa mille tahansa pinnalle kohderakennuksessa. Tämän huoltovapaan laitteen asennus on helppoa ja nopeaa. Lähetys- ja mittausvälejä voidaan säätää tarpeen mukaan.

IOTSU® CO2 E Ink käyttää LoRaWAN-verkkoyhteyttä. Ulkoista virtalähdettä ei tarvita. Riippuen laitteen lähetysväliasetuksista ja ympäristötekijöistä laitteen paristo voi kestää 5 vuotta.

TEKNISET TIEDOT
MITAT: 63 x 114 x 30 mm
PAINO: 119g pariston kanssa
ANTURIT: CO₂, Lämpötila, Ilmankosteus
LÄHETYSVÄLI: 2h, säädettävissä
MITTAUSVÄLI: Lähetysväli /4
KONNEKTIVITEETTI: LoRaWAN®
PARISTO: Koko C, 3.6V, käyttöikä oletusasetuksilla 5 vuotta, vaihdettavissa
IP-LUOKITUS: IP30
KÄYTTÖOLOSUHTEET: 0°C to +50°C, Suhteellinen kosteus ≤85% (Ei-tiivistyvä)
TYYPILLINEN TARKKUUS: Lämpötila: ±0.2°C, Ilmankosteus: ±2%, CO2: ±(30ppm + 3% lukemasta)
SERTIFIKAATIT: CE
ASENNUS: Ruuvit, kaksipuolinen teippi

Datasheet (PDF)