IoT-laiteratkaisut

IoT-laiteratkaisut asuntojen ja kiinteistöjen hallintaan, sisäilman laadun mittaamiseen, logistiikan ja kuljetusten seurantaan sekä moniin teollisuuden tarpeisiin. Valitse IOTSU® VARMA, VAKAA ja VALPAS -tuoteperheistä käyttötarpeeseesi sopiva ratkaisu ja integroi helposti käytössä olevaan järjestelmääsi. Ota yhteyttä ja lue lisää!

IOTSU® E Ink LoRaWAN®

IOTSU® E Ink -näyttöä voidaan käyttää mitattujen arvojen esittämiseen. E Ink sopii käytettäväksi esimerkiksi kiinteistönhallintaan, logistiikkaan, teollisuusprosesseihin ja vähittäiskauppaan. Langattomasti yhdistetty näyttö mahdollistaa esimerkiksi asuntojen veden- ja sähkönkulutuksen seurannan, ilmanlaadun mittaamisen tai pilvipohjaisen datan seurannan.

IOTSU® E Inkin avulla voidaan parantaa monien IoT-laitteiden, kuten kiinteistömittareiden, kylmäketjujen lämpötila-antureiden ja ympäristöanturien käytettävyyttä. LoRaWAN®-viestintärajapinta mahdollistaa sujuvan tiedonsiirron laitteista pilveen ja pilvestä E Ink-näytölle.

IOTSU® E Ink:n näytön sisältö on mahdollista räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan ja sillä voidaan esittää muun muassa anturilukemia ja QR-koodeja. IOTSU® E Ink tarjoaa yhdellä silmäyksellä dataa kiinteistö-, logistiikka- ja teollisuussovelluksista. Laitteen liittäminen erilaisiin pilvialustoihin on mahdollista selkeän avoimen rajapinnan vuoksi.

TEKNISET TIEDOT
LPWAN-laite konfiguroitavalla elektroforeettisella näytöllä

KONNEKTIVITEETTI: LoRaWAN®
MITAT: 80 x 120 x 35 mm
PAINO: 200g pariston kanssa
NÄYTÖN KOKO: 57,2mm x 38,1mm (2,7”)
NÄYTÖN OMINAISUUDET: 264 x 176 pikseliä (117dpi), musta/valkoinen
NÄYTÖN PÄIVITYSVÄLI: Säädettävissä, oletusasetus 20min
PARISTO: Koko C, 3.6V, käyttöikä oletusasetuksilla 5 vuotta, vaihdettavissa
IP-LUOKKA: IP30
KÄYTTÖOLOSUHTEET: 0°C…+50°C, Suhteellinen kosteus <85%, ei-tiivistyvä ASENNUS: Ruuvit, kaksipuolinen teippi
*Oletusasetukset: kyselyväli 20min, päivitysväli 1h,
SF12.

Datasheet (PDF)