IoT-laiteratkaisut

IoT-laiteratkaisut asuntojen ja kiinteistöjen hallintaan, sisäilman laadun mittaamiseen, logistiikan ja kuljetusten seurantaan sekä moniin teollisuuden tarpeisiin. Valitse IOTSU® VARMA, VAKAA ja VALPAS -tuoteperheistä käyttötarpeeseesi sopiva ratkaisu ja integroi helposti käytössä olevaan järjestelmääsi. Ota yhteyttä ja lue lisää!

myynti@smalldatagarden.fi

IOTSU® Temp Probe LoRaWAN®

IOTSU® L2R ET04 on langaton laite, joka on suunniteltu mittaamaan lämpötilaa ulkoisen anturin avulla. Johdollista anturia voidaan käyttää mittaamaan hankalia tai vaikeasti saavutettavia tiloja, kuten säiliöitä, kaappeja, jääkaappeja tai rakennusten rakenteita. Laitteessa on myös ympäristön lämpötila-anturi kotelon sisällä.

IOTSU® tiedonkeruu– ja lähetinyksikkö voidaan
asentaa mille tahansa pinnalle kohderakennuksessa. Tämän huoltovapaan laitteen asennus on helppoa ja nopeaa. Lähetys- ja mittausvälejä voidaan säätää tarpeen mukaan.

IOTSU® L2R käyttää LoRaWAN®-verkkoyhteyttä. Ulkoista virtalähdettä ei tarvita. Riippuen laitteen lähetysväliasetuksista ja ympäristötekijöistä laitteen paristo voi kestää 5 vuotta.

TEKNISET TIEDOT
MITAT: 150 x 60 x 40 mm, johdon pituus: 1m
PAINO: 204g pariston kanssa
ANTURIT: Lämpötila ja ulkoinen lämpötila
LÄHETYSVÄLI: 2h, säädettävissä
MITTAUSVÄLI: Lähetysväli/ 4
KONNEKTIVITEETTI: LoRaWAN®
PARISTO: 2 x koko C, 1.5V, käyttöikä oletusasetuksilla 5 vuotta, vaihdettavissa
IP-luokka: IP67
KÄYTTÖOLOSUHTEET: -40°C … +80°C,
Suhteellinen kosteus ≤85% (Ei-tiivistyvä)
TYYPILLINEN TARKKUUS: Lämpötila: ±0.2°C
SERTIFIKAATIT: CE
ASENNUS: Ruuvit, kaksipuolinen teippi

Datasheet (PDF)