IoT-laiteratkaisut

IoT-laiteratkaisut asuntojen ja kiinteistöjen hallintaan, sisäilman laadun mittaamiseen, logistiikan ja kuljetusten seurantaan sekä moniin teollisuuden tarpeisiin. Valitse IOTSU® VARMA, VAKAA ja VALPAS -tuoteperheistä käyttötarpeeseesi sopiva ratkaisu ja integroi helposti käytössä olevaan järjestelmääsi. Ota yhteyttä ja lue lisää!

IOTSU® Rugged AQ09 Combo for LoRaWAN®

IOTSU® Rugged AQ09 Combo on langaton laite, joka on suunniteltu mittaamaan ja tallentamaan ilmanlaadun muutoksia vaativissa ympäristöissä. Laitteen sisällä olevat anturielementit on suojattu erityisellä ilmansuodatustekniikalla, joka varmistaa laitteen pitkän käyttöiän pölyisissä ympäristöissä. IOTSU® Rugged AQ09 Comboa voidaan käyttää ankarissa ympäristöissä, kuten pölyisissä työmaissa, konepajoissa ja työpajoissa sekä pysäköintihalleissa, joissa hiukkaspitoisuudet voivat olla ongelmallisia.

Laite voidaan asentaa mille tahansa pinnalle valvottavan tilan sisällä. Tämän huoltovapaan laitteen asennus on helppoa ja nopeaa. Lähetys- ja mittausvälejä voidaan säätää tarpeen mukaan.

IOTSU® Rugged AQ09 Combo käyttää LoRaWAN®-verkkoyhteyttä. Ulkoista virtalähdettä ei tarvita. Riippuen laitteen lähetysväliasetuksista ja ympäristötekijöistä laitteen paristo voi kestää 5 vuotta.

TEKNISET TIEDOT
MITAT: 124 x 120 x 40 mm
PAINO: 512 g pariston kanssa
ANTURIT: PM2.5 ja PM10, CO₂, tVOC, Lämpötila, Ilmankosteus
LÄHETYSVÄLI: 1h, säädettävissä
MITTAUSVÄLI: Lähetysväli /2, säädettävissä
KONNEKTIVITEETTI: LoRaWAN®
PARISTO: 2 x koko D, 3.6 V, käyttöikä oletusasetuksilla 5 vuotta, vaihdettavissa
IP-LUOKITUS: IP65
KÄYTTÖOLOSUHTEET: -30 °C…+65 °C, PM-anturi ei mittaa, jos lämpötila on < -10 °C tai > 60 °C, CO2-anturi ei mittaa, jos lämpötila on < 0 °C tai > 50 °C
TYYPILLINEN TARKKUUS: Lämpötila: ±0.2 °C, Ilmankosteus: ±2 %, CO2: ±30 ppm ±3 % lukemasta, tVOC: ±15 %, PM2.5: ±10 μg/m3, PM10: ±25 μg/m3
SERTIFIKAATIT: CE
ASENNUS: Ruuvit, kaksipuolinen teippi

Datasheet (PDF)