IoT-laiteratkaisut

IoT-laiteratkaisut asuntojen ja kiinteistöjen hallintaan, sisäilman laadun mittaamiseen, logistiikan ja kuljetusten seurantaan sekä moniin teollisuuden tarpeisiin. Valitse IOTSU® VARMA, VAKAA ja VALPAS -tuoteperheistä käyttötarpeeseesi sopiva ratkaisu ja integroi helposti käytössä olevaan järjestelmääsi. Ota yhteyttä ja lue lisää!

myynti@smalldatagarden.fi

IOTSU® Temp & Magnet LoRaWAN®

IOTSU® Temp & Magnet LoRaWAN® on langaton laite, joka on suunniteltu mittaamaan lämpötilaa sekä ovien avautumista ja sulkeutumista johdollisten antureiden avulla. Johdollisen lämpötila-anturin ja magneettikytkimen avulla laitetta voidaan käyttää lämpötilan mittaamiseksi hankalista tai vaikeasti saavutettavista tiloista, kuten säiliöistä, kaapeista, jääkaapeista tai rakennusten rakenteista sekä ovien avaamisen ja sulkemisen havaitsemiseen. Laitteessa on myös ympäristön lämpötila-anturi kotelon sisällä.

IOTSU® tiedonkeruu– ja lähetinyksikkö voidaan asentaa mille tahansa pinnalle kohde-rakennuksessa. Tämän huoltovapaan laitteen asennus on helppoa ja nopeaa. Lähetys- ja mittausvälejä voidaan säätää tarpeen mukaan.

IOTSU® Temp & Magnet käyttää LoRaWAN-verkkoyhteyttä. Ulkoista virtalähdettä ei tarvita.

TEKNISET TIEDOT
MITAT: 150 x 60 x 40 mm, cable lengths: Lämpötilajohto 1 metri, Ovikytkin 4 metriä
PAINO: 204g pariston kanssa
ANTURIT: Lämpötila, johdollinen lämpötila, johdolinen magneettikytkin
LÄHETYSVÄLI: 2h, säädettävissä
MITTAUSVÄLI: Lähetysväli/ 4
KONNEKTIVITEETTI: LoRaWAN®
PARISTO: 2 x Koko C, 1.5V, käyttöikä oletusasetuksilla 5 vuotta, vaihdettavissa
IP-LUOKKA: IP67
KÄYTTÖOLOSUTEET: -40°C…+80°C,
TYYPILLINEN TARKKUUS: Lämpötila: ±0.7°C
SERTIFIKAATIT: CE
ASENNUS: Ruuvit, kaksipuolinen teippi

Datasheet (PDF)