IoT-laiteratkaisut

IoT-laiteratkaisut asuntojen ja kiinteistöjen hallintaan, sisäilman laadun mittaamiseen, logistiikan ja kuljetusten seurantaan sekä moniin teollisuuden tarpeisiin. Valitse IOTSU® VARMA, VAKAA ja VALPAS -tuoteperheistä käyttötarpeeseesi sopiva ratkaisu ja integroi helposti käytössä olevaan järjestelmääsi. Ota yhteyttä ja lue lisää!

myynti@smalldatagarden.fi

IOTSU® Accelerometer LoRaWAN®

IOTSU® Accelerometer LoRaWAN® langaton laite, joka käyttää kiihtyvyysmittaria liikkeen havaitsemiseen ja kallistuskulman mittaamiseen. IOTSU® Accelerometer LoRaWAN® on suunniteltu esineiden liikkeen ja asennon seurantaan.

Laite voidaan myös etäkonfiguroida laajalla valikoimalla downlink-komentoja, jonka ansiosta se soveltuu erilaisiin käyttötapauksiin. Esimerkki parametreja, joita voidaan säätää on kallistuskynnykset. Asetettujen parametrien ylittyessä laite lähettää hälytysviestin.

IOTSU® tiedonkeruu– ja lähetinyksikkö voidaan asentaa mihin tahansa esineeseen, kuten toimitettavaan pakettiin, konttiin tai ajoneuvoon. Laite on huoltovapaa ja koteloitu teollisuuden vaatimusten täyttävään koteloon, joka kestää pölyä ja roiskeita. Asennus on nopeaa ja helppoa.

IOTSU® Accelerometer käyttää LoRaWAN®-verkkoyhteyttä. Ulkoista virtalähdettä ei tarvita.

TEKNISET TIEDOT
MITAT: 96,5 x 59 x 25,5 mm
PAINO: 110g pariston kanssa
ANTURIT: Kiihtyvyys
LÄHETYSVÄLI: Säädettävissä, hälytykset
KONNEKTIVITEETTI: LoRaWAN®
IP-LUOKITUS: 67
PARISTO: 3x koko AA 1.5V, vaihdettavissa
KÄYTTÖOLOSUHTEET: -30°C…+50°C
ASENNUS: Ruuvit, kaksipuolinen teippi

Datasheet (PDF)