IoT-laiteratkaisut

IoT-laiteratkaisut asuntojen ja kiinteistöjen hallintaan, sisäilman laadun mittaamiseen, logistiikan ja kuljetusten seurantaan sekä moniin teollisuuden tarpeisiin. Valitse IOTSU® VARMA, VAKAA ja VALPAS -tuoteperheistä käyttötarpeeseesi sopiva ratkaisu ja integroi helposti käytössä olevaan järjestelmääsi. Ota yhteyttä ja lue lisää!

IOTSU® Rugged GPS LoRaWAN®

IOTSU® L2R L05 on langaton laite, joka mittaa GPS-sijaintitietoja ja kiihtyvyyttä. IOTSU® L2R L05 on suunniteltu esineiden seurantaan, kriittisten kuljetusten ja kylmäketjujen seurantaan sekä koneiden ja ajoneuvojen huollon optimointiin.

Sijainnin seurannan lisäksi IOTSU® L2R L05 voi mitata lämpötilaa, kallistusta ja iskuja. Laite voidaan myös etäkonfiguroida laajalla valikoimalla downlink-komentoja, jonka ansiosta se soveltuu erilaisiin käyttötapauksiin. Esimerkki parametreja, joita voidaan säätää, ovat lämpötila-, kallistus- ja iskukynnykset. Asetettujen parametrien ylittyessä laite lähettää hälytysviestin.

IOTSU® L2R L05 voidaan asentaa mihin tahansa esineeseen, kuten toimitettavaan pakettiin, konttiin tai ajoneuvoon. Laite on huoltovapaa ja koteloitu teollisuuden vaatimusten täyttävään koteloon, joka kestää pölyä ja roiskeita. Asennus on nopeaa ja helppoa.

IOTSU® L2R käyttää LoRaWAN®-verkkoyhteyttä. Ulkoista virtalähdettä ei tarvita

LoRaWAN

TEKNISET TIEDOT
MITAT (LxPxS): 140 x 60 x 40 mm
PAINO: 225g pariston kanssa
ANTURIT: GPS, Kiihtyvyys, Lämpötila
LÄHETYSVÄLI: Säädettävissä, hälytykset
KONNEKTIVITEETTI: LoRaWAN®
IP-LUOKITUS: 67
PARISTO: 2x koko C 3.6V, vaihdettavissa
KÄYTTÖOLOSUHTEET: -30°C … +50°C
ASENNUS: Ruuvit, kaksipuolinen teippi

Datasheet (PDF)