IoT-laiteratkaisut

IoT-laiteratkaisut asuntojen ja kiinteistöjen hallintaan, sisäilman laadun mittaamiseen, logistiikan ja kuljetusten seurantaan sekä moniin teollisuuden tarpeisiin. Valitse IOTSU® VARMA, VAKAA ja VALPAS -tuoteperheistä käyttötarpeeseesi sopiva ratkaisu ja integroi helposti käytössä olevaan järjestelmääsi. Ota yhteyttä ja lue lisää!

myynti@smalldatagarden.fi

IOTSU® Compact GPS LoRaWAN®

IOTSU® Compact GPS on langaton laite, joka mittaa GPS-sijaintitietoja ja kiihtyvyyttä. IOTSU® Compact GPS on suunniteltu esineiden seurantaan, kriittisten kuljetusten ja kylmäketjujen seurantaan sekä koneiden ja ajoneuvojen huollon optimointiin. Laitetta voidaan käyttää myös eläinpaikannukseen.

Sijainnin seurannan lisäksi IOTSU® Compact GPS voi mitata kallistusta. Laite voidaan myös etäkonfiguroida laajalla valikoimalla downlink-komentoja, jonka ansiosta se soveltuu erilaisiin käyttötapauksiin. Esimerkiksi laitteen liikkeentunnistukseen ja kallistukseen liittyviä hälytysraja-arvoja voidaan asettaa tarpeen mukaan. Asetettujen parametrien ylittyessä laite lähettää hälytysviestin.

IOTSU® Compact GPS voidaan asentaa mihin tahansa esineeseen, kuten toimitettavaan pakettiin, konttiin tai ajoneuvoon. Laite on huoltovapaa ja koteloitu teollisuuden vaatimusten täyttävään koteloon, joka kestää pölyä ja roiskeita. Asennus on nopeaa ja helppoa.

IOTSU® Compact GPS käyttää LoRaWAN®-verkkoyhteyttä. Ulkoista virtalähdettä ei tarvita.

TEKNISET TIEDOT
MITAT: 96.5 x 59 x 25.5 mm
PAINO: 124g pariston kanssa
ANTURIT: GPS, Kiihtyvyys
LÄHETYSVÄLI: Säädettävissä, hälytykset
KONNEKTIVITEETTI: LoRaWAN®
IP-LUOKKA: 67
PARISTO: 3x size AA 1.5V, vaihdettavissa
KÄYTTÖOLOSUHTEET: -30°C … +50°C
ASENNUS: Ruuvit, kaksipuolinen teippi

Datasheet (PDF)