IoT-laiteratkaisut

IoT-laiteratkaisut asuntojen ja kiinteistöjen hallintaan, sisäilman laadun mittaamiseen, logistiikan ja kuljetusten seurantaan sekä moniin teollisuuden tarpeisiin. Valitse IOTSU® VARMA, VAKAA ja VALPAS -tuoteperheistä käyttötarpeeseesi sopiva ratkaisu ja integroi helposti käytössä olevaan järjestelmääsi. Ota yhteyttä ja lue lisää!

IOTSU® L6R L06 | LoRaWAN® GPS & Kallistus

IOTSU® L6R L06 on langaton laite, joka mittaa GPS-sijaintitietoja ja kiihtyvyyttä. IOTSU® L6R L05 on suunniteltu esineiden seurantaan, kriittisten kuljetusten ja kylmäketjujen seurantaan sekä koneiden ja ajoneuvojen huollon optimointiin. Laitetta voidaan käyttää eläinten seurantaan.

Sijainnin seurannan lisäksi IOTSU® L6R L06 voi mitata kallistusta. Laite voidaan myös etäkonfiguroida laajalla valikoimalla downlink-komentoja, jonka ansiosta se soveltuu erilaisiin käyttötapauksiin. Esimerkki parametreja, joita voidaan säätää ovat kallistuskynnykset. Asetettujen parametrien ylittyessä laite lähettää hälytysviestin.

IOTSU® L6R L06 voidaan asentaa mihin tahansa esineeseen, kuten toimitettavaan pakettiin, konttiin tai ajoneuvoon. Laite on huoltovapaa ja koteloitu teollisuuden vaatimusten täyttävään koteloon, joka kestää pölyä ja roiskeita. Asennus on nopeaa ja helppoa.

IOTSU® L6R käyttää LoRaWAN®-verkkoyhteyttä. Ulkoista virtalähdettä ei tarvita.

TEKNISET TIEDOT
MITAT: 96.5 x 59 x 25.5 mm
PAINO: 124g pariston kanssa
ANTURIT: GPS, Kiihtyvyys
LÄHETYSVÄLI: Säädettävissä, hälytykset
KONNEKTIVITEETTI: LoRaWAN®
IP-LUOKKA: 67
PARISTO: 3x size AA 1.5V, vaihdettavissa
KÄYTTÖOLOSUHTEET: -30°C … +50°C
ASENNUS: Ruuvit, kaksipuolinen teippi

Datasheet (PDF)