Elisa ja Small Data Gardenin IOTSU® tarjoavat monipuolisen IoT-tuoteperheen

Elisa ja Small Data Garden ovat aloittaneet yhteistyön IoT-ratkaisujen tarjoamisessa. Yhteistyö alkaa kiinteistöjen ja muiden tilojen sisäilmaratkaisuilla, joissa Small Data Garden tarjoaa kokonaisvaltaisia sisäilman laadun seurantaratkaisuja. Niillä säästät energiaa ja säilytät hyvät ja turvalliset olosuhteet kiinteistöissä ja muissa kohteissa.

Small Data Gardenin ratkaisut perustuvat älykkäisiin IOTSU®-mittalaitteisiin ja hyvin paketoituihin palvelu- ja raportointiratkaisuihin. IOTSU® on todennettu markkinoilla ja toimitettujen IOTSU®-laitteiden ja -ratkaisujen määrä on yli 30 000. Ratkaisut suunnitellaan, valmistetaan, testataan ja ylläpidetään Suomessa korkean tuote– ja palvelulaadun varmistamiseksi.

Elisan kattava, luotettava ja tietoturvallinen verkko takaa IoT-ratkaisujen toimivuuden. Voit hankkia Elisalta IoT-ratkaisun kokonaisuutena tai vain tarvitsemasi osat, kuten IoT-liittymät ja -alustat. Valikoimastamme löytyy sekä valmiita kokonaisuuksia, että räätälöityjä vaihtoehtoja. Tiiviissä yhteistyössä varmistamme, että IoT-data tuo todellista lisäarvoa niin liiketoiminnallesi kuin loppuasiakkaillesi.

Vastuullisuus kiinteistöistä ja sen käyttäjistä sekä energiankäytöstä kasvavat. Lisäksi tarvitaan turvallisia ja todellisia hyötyjä tuovia ratkaisuja. Kun Elisa ja Small Data Garden yhdistävät voimavaransa, voidaan käyttäjille tarjota parhaita kotimaisia ratkaisuja heidän tarpeisiinsa. Ratkaisut soveltuvat suomalaisten käyttäjien lisäksi kansainvälisille yrityksille.

Lisätietoja:

Mika Flinck
Business Manager
IoT connectivity solutions
Mobile +358 50 506 0199
mika.flinck@elisa.fi
Elisa Oyj
Ratavartijankatu 5, 00520 Helsinki
PL 1, 00061 ELISA
https://yrityksille.elisa.fi/iot-ratkaisut

Timo Liukko, Partneri
Mobile +358 50 506 0199
timo.liukko@smalldatagarden.fi
Small Data Garden Oy
Maantie 1,  11130 Riihimäki
www.smalldatagarden.fi