Joustavaa paikantamista - IOTSU® Flexi

IOTSU® Flexi on uusi, taipuva seurantalaite, joka helpottaa tärkeiden tavaroiden, rahdin ja omaisuuden paikannusta. Flexin avulla pystyt reaaliaikaisesti seuraamaan sijaintia, kuljetusreittiä, kuljetukseen käytettyä aikaa, lämpötilaa sekä kiihtyvyyttä.

Muotoilunsa ansiosta Flexi on helppo kiinnittää mihin tahansa paikannettavaan esineeseen tai kohteeseen. Luottokortin kokoinen, paristokäyttöinen laite tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun reaaliaikaiseen paikannukseen.

Miksi ajantasainen rahtitavaran paikannus on tärkeää?

Kollien, eli esimerkiksi laatikoiden, pakettien, matkalaukkujen, häkkien ja paalien kuljetusta seuraamalla voi ennaltaehkäistä vahinkoja ja ongelmia logistiikkaketjussa. Esimerkiksi lääketeollisuudessa kylmäketjusta huolehtiminen on äärimmäisen tärkeää. Reaaliaikainen paikantaminen lisää myös arvokuljetusten turvallisuutta.

Reaaliaikainen paikantaminen ja seuranta säästää asiakaspalvelun aikaa ongelmatilanteessa. Ajantasainen paikantaminen mahdollistaa nopean reagoinnin paketin kadotessa ja lisää asiakkaiden luottamusta ja tyytyväisyyttä. Flexin avulla voit myös tiedottaa asiakasta paketin saapumisajasta tarkasti.

Flexin omavalvonnan avulla pystyt helposti paikantamaan lähetyksesi verkossa 24/7. Lisäksi saat omavalvonnan raportin yhdellä napin painalluksella.

Flexin avulla automatisoit kuljetusten omavalvonnan ja keräät reaaliaikaisesti dataa läpi koko logistiikkaketjun.

Aiomme tuoda innovatiivisen IOTSU® Flexin markkinoille alkuvuonna 2021. Ota yhteyttä tänään!