Jatkuva innovaatio tuo IoT:n uusiin käyttökohteisiin

Taivutettava IoT-laite

Me Small Data Gardenilla pyrimme jatkuvasti kehittämään innovatiivisia IoT -ratkaisuja, jotka perustuvat luotettavuuteen ja käytännöllisyyteen. Uusin innovaatiomme, IOTSU® Flexi, on IoT-seurantaratkaisu, joka sopii ja taipuu -laastarimainen laite voidaan kiinnittää kaiken muotoisiin ja kokoisiin pintoihin, mikä tuo IoT-sijainnin seurannan uudelle tasolle.

Ohut ja taipuva Flexi on suunniteltu varmistamaan onnistunut toimitusprosessi ja varmistamaan kriittiset toimitukset vaikeissakin olosuhteissa. Flexi kerää tietoja läpinäkyvyyden saavuttamiseksi koko toimitusprosessin ajan ja tarjoaa mielenrauhan lähettäjälle, logistiikkaoperaattorille ja vastaanottajalle. Käyttäjäystävällinen Flexi on suunniteltu luotettavuus ja akkujen käyttöikä silmällä pitäen. Flexi ei ole vain vaikuttava näky; siinä yhdistyvät innovatiivisuus ja luotettavuus, mikä mahdollistaa IoT-paikannusratkaisujen käytön aiemmin kattamattomilla alueilla.

Flexi on erityisen hyödyllinen arvokkaan omaisuuden ja rahdin seurantaan. Lisää arvoa koko toimitusprosessille asentamalla lähetykseen vallankumouksellinen Flexi -laite. Laitteen pieni koko ja taivutettavuus tekevät varmasti vastaanottajaan vaikutuksen ja antaa kuvan, että tuotteesi kanssa kaikki on harkittua pienintä yksityiskohtaa myöten . Flexin avulla voit parantaa tuotteesi arvoa. Mikä on vaikuttavampaa; paksu IoT -paikannuslaite, joka on lisätty lähetykseen, vai elegantti ja tyylikäs Flexi, joka sopii ja taipuu? Päätös on sinun!