IoT-palvelut

Tarjoamme laajan valikoiman palveluita ilmanlaadun ja sijainnin seurantaan sekä liikkeen- ja kulunvalvontaan.

Kokonaisvaltaiset IoT-palvelupaketit

Palvelumme sisältävät asiakkaan tarpeen mukaan palvelut mittaustiedon keräämiseen, raportointiin ja analysointiin. Palvelusopimukset perustuvat pääosin kiinteisiin hintoihin, joten tiedät aina mistä maksat.

Lisäksi saatavana on asiantuntijapalveluita ja asiakaskohtaisia raportteja, tulosten tulkintaa sekä tukea käyttöönottoon ja käyttöön paikan päällä. Palvelupaketit on räätälöity vastaamaan asiakkaiden tarpeita.

Freesi-sisäilmapalvelu

Freesi-sisäilmapalvelu

Tarjoamme yhteistyökumppanimme IISY:n Freesi-sisäilmapalvelua. IISY on digitalisoidun sisäilma-asiantuntijapalvelun markkinajohtaja Suomessa.

IISY:n Freesi-sisäilmapalvelu tarjoaa asiakkaille helpon pääsyn digitaalisiin palveluihin ja asiantuntijapalveluihin, jotka mahdollistavat sisäilmaongelmien ennaltaehkäisyn ja ennakoivat tekniset huoltotoimenpiteet suurissa kiinteistökannoissa. Freesin mittalaitepalvelu toimii IOTSU® -ratkaisujen avulla. Freesi yhdistää digitaaliset prosessit, tekoälyn sekä ammattitaitoiset tekniset asiantuntijat ja luo skaalautuvan ratkaisun, joka tuottaa tuloksia välittömästi.

Freesiä käyttävät pääasiassa suuria kiinteistökantoja hallinnoivat julkiset ja yksityiset toimijat. Tyypillisiä kohteita ovat toimistot, koulut, sairaalat, päiväkodit, liikekiinteistöt sekä suuret asuinkiinteistöt.

Lue lisää IISY:n palveluista. (iisy.fi)

IOTSU® Mittalaitepalvelu​

IOTSU® mittalaitepalvelulla huolehdit parhaan mahdollisen sisäilman kaikkiin tiloihisi.

Täysin langattomat anturit sekä selainpohjainen käyttöliittymä raportointia ja analytiikkaa varten takaavat, että pysyt ajan tasalla tilojesi olosuhteista missä ja milloin tahansa. Vieläpä kustannustehokkaasti.

Näkymätön kilpailuetu

Hyvä sisäilma edistää työntekoa ja vähentää sairauslomia. IOTSU® -sisäilmamittalaitteiden ja Freesi-sisäilmapalvelun avulla näet reaaliajassa sisäilman laadun tilanteen. Huono sisäilmatilanne laukaisee hälytyksen, ja sisäilmaraportista näet kokonaistilanteen myös pidemmällä aikavälillä.

Lataa Näkymätön kilpailuetu -esitteemme!