IoT-ratkaisut

Etsitkö IoT-kumppania? Meiltä saat toimivat, kustannustehokkaat ja helposti käytettävät laitteet ja ratkaisut erilaisiin mittaustarpeisiin. Langattomat IOTSU®-ratkaisut keräävät dataa luotettavasti ja turvallisesti.

IOTSU® - helppokäyttöinen langaton ratkaisu erilaisiin mittaustarpeisiin

IOTSU® on helppokäyttöinen langaton ratkaisu moninaisiin mittaustarpeisiin. IOTSU® voidaan helposti liittää muihin tietojärjestelmiin ja prosesseihin. Erillistä virtalähdettä ei tarvita. Asentaminen on helppoa ja nopeaa – ratkaisu on käyttövalmis heti rekisteröimisen jälkeen. Huoltoa ei tarvita ja paristo kestää vuosia.

Olemme Iot-ratkaisujen asiantuntijoita ja lupaamme ratkaisumme koostuvan oikeista antureista oikeissa paikoissa. Kehitämme omat tuotteemme, mikä antaa meille kyvyn varmistaa laitteiden ja ohjelmistojen suorituskyky sekä mahdollisuuden reagoida nopeasti erilaisiin tarpeisiin.

IOTSU®n edut

kuuluvuus

Kattava radiokuuluvuus

maailmanlaajuisten IoT-verkkojen ansiosta
Sigfox | LoRaWAN

akku

Erinomainen kustannustehokkuus

vähäisen energiankulutuksen ansiosta

työkalu

Joustavuus

mittaa, lähetä ja välitä – milloin ja minne ikinä tarvitsetkin

IOTSU L2 TH02

IOTSU® Ilmanlaatu​

IOTSU® on täydellinen ratkaisu langattomaan ilmanlaadun valvontaan. IOTSU® Ilmanlaatu -ratkaisuilla saadaan kerättyä mittaustietoa kiinteistöhuollolle ja rakennusliiketoiminnalle. Kerätty mittaustieto mahdollistaa reaaliaikaisen valvonnan, selkeät ja yksinkertaiset raportit asiakkaiden tarpeiden mukaan sekä ongelmien tunnistamisen jatkotoimenpiteitä varten. Käyttötapoja ovat esimerkiksi sisäilman lämpötilan ja energiankulutuksen optimointi, huoltotoimenpiteiden suunnittelu ja kosteusvaurioiden ennaltaehkäiseminen.

Saatavilla olevat vaihtoehdot:

 • Hiilidioksidi (CO₂)
 • Haihtuvat orgaaniset yhdisteet (tVOC)
 • Lämpötila ja ilmankosteus
 • Pienhiukkaset
 • Paine-ero
 • Ulkolämpötila
IOTSU L2R L02

IOTSU® Paikannus

IOTSU® on täydellinen ratkaisu langattomaan seurantaan ja paikantamiseen. IOTSU® Paikannus -ratkaisuja voidaan käyttää arvokkaan omaisuuden ja kuljetusten seurantaan, kylmäketjun etävalvontaan sekä koneiden ja ajoneuvojen huoltotarpeen etävalvontaan.

IOTSU® Atlas -ratkaisua voidaan käyttää kylmäketjun hallintaan ja kuljetusten seurantaan, kun laitteen pieni koko ja keveys ovat tärkeitä. IOTSU® GPS-ratkaisu tarjoaa tarkan sijaintitiedon ja sitä käytetään arvokkaiden kuljetusten ja kylmäketjun valvontaan sekä koneiden ja ajoneuvojen huollon optimointiin.

Saatavilla olevat vaihtoehdot:

 • Sigfox Atlas -paikannuspalvelu
 • Satelliittipaikannus (GPS ja GLONASS)
IOTSU S1 M04

IOTSU® Liiketunnistus​

IOTSU® on täydellinen ratkaisu langattomaan liikkeen tunnistamiseen. IOTSU® Liiketunnistus -ratkaisuja voidaan käyttää huoneen käyttöasteen valvontaan, vierailijoiden laskentaan, ovien ja ikkunoiden avaamisen ja sulkemisen valvontaan, liikkeen havaitsemiseen sisältäen ravistelun, putoamisen ja sijainnin muutoksen sekä hälytyskäyttöön.

Saatavilla olevat vaihtoehdot:

 • Liiketunnistus passiivi infrapuna -tekniikalla (PIR)
 • Liiketunnistus kiihtyvyysanturilla
 • Liiketunnistus magneettianturilla
Cloud on laptop

IOTSU® Pilvipalvelu​​

IOTSU® Pilvipalvelu on verkkopohjainen pilvipalvelualusta, joka tarjoaa työkaluja IOTSU®-ratkaisujen keräämän mittaustiedon käsittelyyn. IOTSU® Pilvipalvelun avulla voit vaivattomasti hallita mittalaitteitasi.

Käyttöliittymän avulla käyttäjä voi visualisoida ja vertailla mittalaitteiden keräämää mittaustietoa, asettaa ja kuitata hälytyksiä sekä siirtää mittaustietoa kolmannen osapuolen ohjelmistoihin lisäanalyysia varten.

IOTSU® Pilvipalvelu on turvallinen ja helppokäyttöinen työkalu mittalaitteiden hallintaan. Verkkosovellus on suojattu salasanalla ja jokainen yhteys on salattu.

Ammattilaisemme tietävät mikä ratkaisu parhaiten täyttää vaatimukset. Joissakin käyttötapauksissa yksinkertainen mittauspalvelu oikeilla antureilla oikeissa tilanteissa on selkein vaihtoehto – varsinkin kun se yhdistetään IOTSU® Pilvipalvelun visualisointi- ja raportointiominaisuuksiin.

IOTSU® Dashboard mahdollistaa kaikkein oleellisimman datan sekä hälytysten visualisoinnin. IOTSU® Dashboard on saatavilla useimmille tietokoneille ja mobiililaitteille.

FOXERIot

Sigfox-laitteiden kanssa voidaan hyödyntää Connected Inventions:n FoxerIoT -käyttöliittymää. FoxerIoT tarjoaa erittäin helppokäyttöisen ja monipuolisen käyttöliittymän laitteiden ja niiden lähettämän datan hallitsemiseen ja visualisointiin. 

Lue lisää FOXERIoT:n verkkosivuilta

Laite-esittelyt ja tekniset tiedot (englanniksi)