IOTSU® energiamittauksen tuoteperhe on loistava kotimainen vaihtoehto

IOTSU® energiamittauksen tuoteperhe soveltuu monipuolisesti lämpötilan ja ilmankosteuden seurantaan ja se on laadukas kotimainen vaihtoehto. Tuoteperheen ratkaisut koostuvat laajasta valikoimasta vaihtoehtoja, kuten johdollisilla lämpötila- tai lämpötila-ilmankosteusanturilla varustelluista IOTSU®-ratkaisuista vaikeapääsyisiin paikkoihin sekä ratkaisuista ulko-olosuhteisiin.

IOTSU®-tuotteiden suunnittelu, kokoonpano, testaus sekä ylläpito tapahtuu Suomessa, mikä takaa tuotteiden korkean laadun ja ketterän toimituksen. Nopeasti ja helposti asennettavat IOTSU®-ratkaisut tarjoavat korkealaatuista dataa kohteesta, mikä auttaa varmistamaan oikeiden ja laadukkaiden olosuhteiden säilymisen lähes reaaliajassa.

Yhteenveto IOTSU® energiamittauksen tuoteperheestä.

IOTSU® -tuoteperheessä on sekä vakio- että erikoistuotteitta, joissa on laajat konfigurointimahdollisuudet lähetysvälien ja muiden asetusten osalta. Lisäksi ne ovat saatavilla erityispitkän toiminta-ajan LongLife-paristolla sekä johdollisella virransyötöllä, jotta ratkaisu soveltuisi jokaiseen tarpeeseen.