Video: IOTSU® VARMA-palveluratkaisu

IOTSU® VARMA -palvelu tuo sinulle lisää mahdollisuuksia hallita sisäilman laatua. Pysy ajan tasalla kiinteistösi todellisesta ilmanlaadusta ja tee vastuullisia päätöksiä, jotta rakennuksen käyttäjät voivat nauttia parasta mahdollista ilmaa, parantaa tehokkuutta, tuottavuutta ja voit lisätä elinkaariarvoa.

IOTSU® VARMA auttaa sinua keräämään automaattisesti ja huoltovapaasti tietoa, joka perustuu todennettuihin mittauksiin ilmanlaadusta, olipa kyseessä sitten asuinhuoneisto, toimistorakennus, koulu tai vanhustenhoitorakennus. Lämpötilan ja ilmankosteuden lisäksi IOTSU® VARMA voi seurata muita puhtaan ilman kannalta tärkeitä tekijöitä, jolloin saat kattavan kokonaiskuvan tilanteesta.

Ratkaisu on huoltovapaa ja se on helppo asentaa turvallisesti. Se ei ole riippuvainen olemassa olevasta IT-infrastruktuurista eikä vaadi työlästä ja kallista kaapelointia. Olipa ratkaisu sitten sijoitettu toimistoon, luokkahuoneeseen tai asuntoon, se on nopea ottaa käyttöön, ja hyödyt alkavat näkyä heti ensimmäisenä päivänä.

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää IOTSU® VARMAsta ja siitä, miten voimme auttaa sinua parantamaan ilmanlaatua, kiinteistön arvoa ja energiankulutusta? Kerromme mielellämme lisää. Ota yhteyttä jo tänään!