IOTSU® yhdistelmälaite on monisuorittaja, joka kerää ilmasta enemmän tietoa

Small Data Garden toi markkinoille tehokkaan yhdistelmälaitteen sisäilman laadunvalvontaan. Tuoteperheen uusi jäsen on IOTSU® AQ08 ilmanlaadun yhdistelmälaite. ”Tämä on erinomainen tuote suomalaisille taloyhtiöille tai toimistoille, sillä se antaa kokonaiskuvan ilmanlaadusta” sanoo Small Data Garden Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Liukko.

IOTSU® AQ08 Air Quality mittaa sisäilman lämpötilan, suhteellisen kosteuden, hiilidioksidipitoisuuden, haihtuvien orgaanisten yhdisteiden pitoisuuden ja hiukkaspitoisuuden. Aikaisemmin tällaisten mittausten tekeminen on vaatinut useita erillisiä laitteita. Ei enää.

Nyt mittaus käy vaivattomasti yhdellä mittalaitteella, joka voidaan asentaa helposti ilman paikan päällä tehtävää konfigurointia. Enää ei ole tarvetta paikallisille tukiasemille eikä pistorasioille tai tekniselle henkilölle, joka tulisi asentamaan laitetta paikan päälle.

”Small Data Gardenin laitteet kiinnitetään taloyhtiössä tai toimistossa haluttuihin mittauspisteisiin ja tieto niistä kulkeutuu Digitan IoT-verkkoa pitkin asiakkaan käyttöliittymään. Tämä on helppo ja vaivaton tapa varmistua kiinteistön tilasta ja puuttua poikkeamiin nopeasti. Näin taloyhtiöille ja toimistoille avautuu aivan uusia mahdollisuuksia lisätä asumis- ja työskentelymukavuutta sekä energiatehokkuutta”, kertoo Digita Oy:n IoT-palvelujen johtaja Ari Kuukka.

Laite toimii LoraWAN®-teknologiaan pohjautuvassa verkossa. Digitan esineiden internetiä eli IoT:ta varten rakennettu LoRaWAN®-verkko on maanlaajuinen. Verkko siirtää mittausdatan luotettavasti, vaivattomasti ja riittävän usein käytössä olevaan pilvipalveluusi.

Digita toimii Small Data Gardenin kumppanina ja IOTSU®-laitteiden jälleenmyyjänä Suomessa.

Kiinnostuitko IOTSU®sta?

Jätä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

For more information about the product or about Small Data Garden’s IOTSU® products and solutions, visit our website: www.smalldatagarden.fi or contact:

Timo Liukko, Chairman and partner, tel. +358 40 701 2272, timo.liukko@smalldatagarden.fi

Petri Hänninen, Head of Technology, tel. +358 40 595 4259, petri.hanninen@smalldatagarden.fi

For more information about Digita’s IoT services, www.digita.fi or:

Ari Kuukka, Director, IoT Services, tel. +358 40 149 7942, ari.kuukka@digita.fi

Mika Flinck, Sales Director, IoT, tel. +358 44 231 8030, mika.flinck@digita.fi