Small Data Garden logo
Smart Anything Everywhere.

IOTSU® – älykäs anturiratkaisu kaikkialle

Haluamme lisätä maailmaan turvallisuutta, mukavuutta sekä kustannus- ja energiatehokkuutta, ja kehitimme sitä varten IOTSUn®. Tuotteemme avulla voidaan langattomasti mitata mitä tahansa asioita, laitteita tai tiloja ja kerätä tieto verkkoon. IOTSU® voidaan helposti liittää muihin tietojärjestelmiin ja prosesseihin. IOTSU® käyttää maailmanlaajuista Sigfox-verkkoa.

IOTSU device

Helppokäyttöinen, monipuolinen IOTSU® on yleiskäyttöinen alusta, jolla on

  • erinomainen kuuluvuus
  • erinomainen kustannustehokkuus
  • erittäin vähäinen energiankulutus
  • skaalautuva, teollinen valmistuskonsepti
  • luotettava, suomalainen osaaminen

IOTSU®-teknologian äly mahdollistaa

IOTSU® on helppo ratkaisu pitkäaikaiseen langattomaan tiedonkeruuseen. Erillistä verkkovirtaa tai internetyhteyttä ei tarvita, IOTSU® toimii siellä missä pitääkin. Asentaminen on helppoa ja nopeaa - laite on rekisteröimisen jälkeen heti käyttövalmis. Huoltoa ei tarvita, ja paristo kestää tyypillisellä käytöllä vuosia.

Toimitamme laitteet käyttövalmiina joko valmiiksi rekisteröitynä tai asiakas voi nimetä ja rekisteröidä laitteet helposti itse. Selainpohjaisen käyttäjätilin kautta voidaan helposti lukea laitteitten lähettämät tiedot sekä muuttaa asetuksia. Mitään erillistä laitetta tai ohjelmistoa ei tarvitse asentaa.

IOTSUn® käyttöön ei tarvita kännykkää, internetiä tai WLAN-modeemia. Riittää, kun paristo laitetaan paikalleen. Laite alkaa lähettää tietoa käyttäjätilille sekä tarvittaessa hälytyksiä haluttuihin osoitteisiin. Hälytysviestin lähettäminen on mahdollista tekstiviestillä tai sähköpostilla. Mittaustulokset voidaan siirtää helposti myös toiseen tietojärjestelmään.

Esittelyvideot

Tuoteperhe-esitteet

Tekniset tuotekuvaukset

Suomenkieliset