Jälleenmyyjät

Suomessa IOTSU® -laitteiden jälleenmyyjinä toimivat tällä hetkellä Digita Oy ja Stig Wahlström Oy. Haluaisitko ryhtyä innovatiivisten IoT-laitteiden kumppaniksi? Lue lisää tältä sivulta ja ota yhteyttä!

Digita Oy

Digita

Digita toimii Small Data Gardenin kumppanina ja IOTSU®-laitteiden jälleenmyyjänä Suomessa. Small Data Garden tarjoaa Digitan IoT-ekosysteemiin korkealaatuisia sensoritiedon keruuratkaisuja lähes koko maan kattavassa LoRaWAN-verkossa.

Lisätietoa Digitan IoT-palveluista:
Tutustu Digitan kotisivuihin
Tutustu Digitan tarjoamiin IoT-ratkaisuihin

Stig Wahlström Oy

Stig Wahlström Oy

Mittaus- ja säätötekniikan ammattilainen Stig Wahlström Oy on solminut laitetoimittajasopimuksen Small Data Garden Oy:n kanssa. SWOY tarjoaa IOTSU®-anturiratkaisuja muun muassa lämpötila, kosteus, CO2, paine-ero, VOC ja näiden yhdistelmiä prosessiteollisuuden kuntasektorin sekä kiinteistöjen automaatiojärjestelmien tarpeisiin.

Lisätietoja SWOY:n palveluista:
Tutustu Stig Wahlström Oy:n kotisivuun
Tutustu Stig Wahlströmin tarjoamiin langattomiin IOTSU® anturiratkaisuihin

Hae IOTSU®-kumppaniksi

Haluaisitko kasvattaa liiketoimintaasi innovatiivisten ja luotettavien IoT-laitteiden avulla? Etsimme jatkuvasti kumppaneita, jotka ovat kiinnostuneita kasvattamaan liiketoimintaansa ja palvelutarjontaansa IOTSU®-tuotteiden avulla.

Tavoitteemme on olla yksi IoT-alan edelläkävijöistä. Liiketoimintamallimme perustuu vahvaan paikalliseen ja alakohtaiseen yhteistyöhön, joka tuottaa lisäarvoa loppuasiakkaille.

Small Data Garden etsii IOTSU®-kumppaneita;

  • joilla on vahva markkinatuntemus ja he ovat vakiintuneet kohdemarkkinoilleen
  • jotka haluavat kasvattaa liiketoimintaansa ja luoda uusia tulovirtoja
  • jotka haluavat luoda ja toimittaa IOTSU®-tuoteperheeseemme perustuvia ratkaisuja ja palveluja.
  • joilla on resursseja ja osaamista IOTSU®-ratkaisujen skaalaamiseen
  • jotka ovat mieluiten kiinteistöjohtamisen, rakentamisen, varainhoidon, logistiikan, palveluntarjoajien tai muun soveltuvan teollisuuden aloilla.

Mikäli olet kiinnostunut luomaan uutta liiketoimintaa IOTSU®: n kanssa, ota meihin yhteyttä jo tänään!

Meeting, IOTSU device on the wall