Netmore on ottanut käyttöönsä IOTSU® VARMA -palvelun ja näkee sen potentiaalisena Ruotsissa

IOTSU® VARMA -palveluratkaisu on otettu käyttöön Ruotsin valtakunnallisen LoRaWAN®-operaattorin Netmoren tiloissa Göteborgissa. IOTSU® VARMA -ratkaisun käyttöönotto oli nopeaa ja se tarjoaa Netmorelle arvokasta ja korkealaatuista tietoa heidän sisäilmaolosuhteistaan.

Netmore näkee palveluratkaisun arvokkaana ja tarpeellisena myös Ruotsin kiinteistömarkkinoilla. IOTSU® VARMA -palvelun kautta sisäilman olosuhteita seurataan monipuolisilla ja langattomilla Small Data Garden Oy:n IOTSU®-mittausratkaisuilla sekä IOTSU® VARMA Cloud -pilvipalvelulla. Muun muassa sisäilman lämpötilaa ja kosteutta sekä hiilidioksiditasoja seurataan jatkuvasti. IOTSU®-mittausratkaisut tuottavat korkealaatuista mittaustietoa kiinteistönomistajien päätöksenteon tueksi. IOTSU® VARMA -palvelu varmistaa tehokkailla raportointityökaluilla ihmisten ja rakenteiden kannalta hyvän sisäilman.

Netmore tarjoaa valtakunnallisia LoRaWAN®-yhteyksiä Ruotsissa ja muissa maissa. Heidän verkkonsa on suunniteltu miljoonien laitteiden hyödynnettäväksi. Heidän eurooppalainen verkostonsa kasvaa, ja he tukevat tällä hetkellä satoja projekteja luotettavalla LoRaWAN®:lla.

LISÄTIETOJA
Sander Soitu, System Specialist, +358 45 355 2410
Timo Liukko, Partner and Chairman, +358 40 7012272

Small Data Garden on suomalainen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden seurata lämpötilaa, kosteutta ja ilmanpuhtautta kiinteistöissä energian säästämiseksi ja hyviä olosuhteita varten. Työmailla voidaan varmistaa turvalliset olosuhteet. Olemme toimittaneet yli 19 000 IOTSU® -laitetta ja
-mittausratkaisua.
www.smalldatagarden.fi