Small Data Garden logo

Small Data Garden mukana Pohjoismaiden suurimmassa IoT-alan networking-tapahtumassa Helsingissä 9.-10.4.2019.

Small Data Garden osallistuu yhteistyössä Printocent painetun älyn -verkoston kanssa Nordic Internet of Things viikolle. Tapahtuma pidetään Helsingin Kattilahallissa tällä viikolla 9.-10.4. Mukana asiantuntijapäivillä ovat esineiden internetin ekosysteemin tärkeimmät toimijat sekä alan maailman johtavat ammattilaiset. Teemana kahden päivän suurtapahtumalle on mm. koneoppiminen, robotiikka ja lohkoketjut IoT-kontekstissa.

Tule tapaamaan meitä Printocentin ja Small Data Gardenin yhteisständille ja keskustelemaan kuinka IOTSU® palvelut ja tuotteet voivat auttaa sinua saavuttamaan kilpailuetua, uutta liiketoimintaa ja onnistumaan tulevaisuudessa!

Nordic IoT week 9-10.4.2019
@Kattilahalli
#nordiciotweek

IOTSU® tarjoaa älykkäitä IoT-viestintäratkaisuja moniin eri käyttötarkoituksiin. Ratkaisut ovat skaalautuvia maailmanlaajuiselle Internet-alan teollisuudelle.


Lisätietoja Small Data Gardenin hallituksen puheenjohtaja Timo Liukolta
p: 04hi-bots0-hi-bots70hi-bots1hi-bots hi-bots227hi-bots2 hi-botstaihi-bots hi-botstihi-botsmo.lihi-botsuhi-botskkohi-bots@hi-botsshi-botsmhi-botsahi-botslldhi-botsahi-botsthi-botsahi-botsgarhi-botsdehi-botsn.fihi-bots