EN
Tiedotteet
Täältä löydät koottuna yrityksemme tiedotteet, IoT- ja sensoriteknologiaa käsittelevät artikkelit ja kiinnostavia linkkejä.

Pitkät perinteet omaava hedelmien- ja vihannesten asiantuntija Satotukku varmistaa toimintojensa tehostamisen IOTSU®-ratkaisulla. Small Data Garden toimitti IoT-sensoreita Satotukulle käytettäväksi rullakoiden seurantaan. ”Aiemmin rullakoiden liikkeiden seuraaminen oli työlästä ja yleiskuvaa niiden kierrosta oli hankala luoda. IOTSU®-sensoreiden avulla saamme paljon tietoa rullakoiden paluulogistiikan tehostamiseen”.

Rullakoihin sovitettu älykäs IOTSU® paikannusratkaisu mahdollistaa lähetysten liikkeiden seurannan ja tallettaa kulkutiedot pilveen, josta tiedon voi vaivattomasti nähdä myös takautuvasti. Rullakoiden inventointi tapahtuu kätevästi pilvipalvelun kautta, jolloin tiedetään aina viimeisin kotona oleva rullakkosaldo. Paikannussensori kykenee mittaamaan myös lähetysten lämpötilaa tarjoten näin lisähyötyä sekä Satotukulle että heidän asiakkailleen.

Satotukku on osa Greenfood-konsernia, joka on suurin itsenäinen hedelmä- ja vihannesalan toimija Pohjoismaissa. Konsernin päätoimialueet ovat tukkukauppa, freshcut-tuotteet ja salaattibaaritoiminta. Satotukun tavoitteena on tarjota asiakkailleen maan laajin valikoima laadukkaita ja tuoreita vihanneksia sekä hedelmiä.

Small Data Garden tarjoaa älykkäitä IoT-viestintäratkaisuja moniin eri käyttötarkoituksiin. Ratkaisut ovat skaalautuvia maailmanlaajuiselle Internet-alan teollisuudelle.


Lisätietoja Small Data Gardenin hallituksen puheenjohtaja Timo Liukolta
p: 040hi-bots-701hi-bots 2hi-bots27hi-bots2 hi-botstaihi-bots hi-botsthi-botsimhi-botso.hi-botslhi-botsihi-botsuhi-botskkohi-bots@smhi-botsahi-botsllhi-botsdhi-botsathi-botsaghi-botsahi-botsrdehi-botsn.fihi-bots