EN
Tiedotteet
Täältä löydät koottuna yrityksemme tiedotteet, IoT- ja sensoriteknologiaa käsittelevät artikkelit ja kiinnostavia linkkejä.

Small Data Gardenin ja IISYn logot

Suomalaiset Small Data Garden Oy ja IISY Oy aloittavat kumppanuuden, joka mahdollistaa tehokkaat ratkaisut kiinteistöjen sisäilman ja olosuhteiden hallintaan.

Small Data Gardenin IOTSU® sensoreilla ja sensorialustalla voidaan kerätä monipuolisesti ja tarkasti kiinteistöjen sisäilma- ja olosuhdetietoa. Ratkaisu on täysin langaton ja se on helposti ja nopeasti käyttöönotettavissa kaikkiin kiinteistöihin. Laitteiden keräämä sisäilmatieto siirretään suoraan pilvipalveluun, jonka ansioista sisäilmatieto on välittömästi hyödynnettävissä.

Freesi webfront

Freesi-sisäilmapalvelu koostuu edistyneistä sisäilmajohtamisen työkaluista ja digitaalisista asiantuntijapalveluista, joiden avulla voidaan tehokkaasti ennaltaehkäistä sisäilmaongelmien syntymistä. Palvelu on suoraan yhteensopiva Small Data Gardenin mittalaitteiden kanssa, jonka ansiosta asiakkaan on helppoa hankkia kaikki sisäilmahallintaan tarvittavat laitteet ja palvelut yhdestä paikasta.

”Yhteistyöllä voidaan tarjota asiakkaille sisäilmaongelmia ennaltaehäisevä palvelukokonaisuus, jossa yhdistyy jatkuva sisäilman valvonta sekä todistetusti toimiva palvelukonsepti hyvän sisäilman varmistamiseksi. Sisäilmaongelmien ennaltaehkäisy on merkittävästi edullisempaa, kuin niiden viivästynyt korjaaminen.”, sanoo Timo Liukko, Small Data Garden Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja partneri.

”Luotettavat mittalaitteet ja digitaaliset asiantuntijapalvelut yhdessä mahdollistavat avaimet-käteen kokonaisuuden, jonka käyttöönotto on vaivatonta, nopeaa ja edullista suurissakin rakennuskannoissa. Palvelun käyttöönotto 100.000 m2:n suuruisessa rakennuskannassa kesti vain muutamia viikkoja ja hankinta tuotti asiakkaalle suurta lisäarvoa välittömästi.”, kertoo Jan-Kristian Westerlund, IISY Oy:n kaupallinen johtaja.

Lisätietoja:

Small Data Garden Oy on suomalainen yritys, joka kehittää, valmistaa ja myy monikäyttöistä antureiden IoT -alustaa ja siihen perustuvia tuotteita. Yrityksen kaikki IOTSU®-tuotteet ovat omaa, suunnittelua ja tuotantoa, mikä mahdollistaa parhaan mahdollisen tuote- ja sovellusasiantuntemuksen sekä tuotteiden parhaan soveltuvuuden käyttökohteisiinsa. Lisäksi taataan laitteiden, sovellusten ja yhteysratkaisujen yhteensopivuus. IOTSU®-asiakkaita ovat esimerkiksi talotekniikan ja kiinteistöjen huollon ja ylläpidon toimijat, samoin teollisuuden, logistiikan, kulunvalvonnan ja turvallisuusalan toimijat.

IISY on sisäilmaan erikoistunut digitaalinen asiantuntijatalo, joka auttaa kiinteistönomistajia johtamaan sisäilman laadun kehitystä suurissa rakennuskannoissa digitaalisella Freesi-sisäilmapalvelullaan. Yritys perustettiin vuonna 2017 missionaan “Terveempiä rakennuksia. Terveempiä ihmisiä.”, ja siitä lähtien Freesi-sisäilmapalvelu on Suomessa saavuttanut markkinoiden johtavan aseman sisäilman laadun kehitystä tarjoavana digitaalisena asiantuntijapalveluna. Ainutlaatuinen tapa yhdistää digitaaliset prosessit, tekoäly ja tekniset asiantuntijapalvelut luovat skaalautuvan ratkaisun, joka tuottaa hyviä tuloksia välittömästi. Avaimet käteen -palvelu on käytössä yli 70 julkisella ja yksityisellä kiinteistöalan suurasiakkaalla. Palvelun piirissä on yli 700 000 neliömetriä kaupallisia kiinteistöjä ja toimistoja, koulu- ja päiväkotirakennuksia, sairaaloita ja hoitolaitoksia, sekä suuria asuinrakennuksia.