Polku Innovations ja Small Data Garden: Kattava sisäilmaston hallintaratkaisu yhteistyön kautta

Me Small Data Gardenilla olemme innoissamme ilmoittaessamme yhteistyöstä Polku Innovationsin kanssa. Tämä yhteistyö yhdistää Small Data Gardenin edistykselliset IOTSU®-laiteratkaisut Polku Innovationsin kattavan sisäilmaston hallinta-alustan, Twinlyn, kanssa, tarjoten asiakkaille entistä tehokkaampia sisäilmastoratkaisuja. Yhteistyön myötä tarjotaan kattavia palveluratkaisuja, jotka parantavat kiinteistöjen energiatehokkuutta ja käyttäjien hyvinvointia.

Yhteistyön myötä Polku Innovations hyödyntää IOTSU®-laitteita osana palveluitansa. IOTSU®-laitteet tarjoavat korkealaatuista dataa sisäilman tärkeistä muuttujista. Tämä data mahdollistaa helpon ja reaaliaikaisen seurannan, jonka avulla voidaan tunnistaa parannuskohteet, ratkaista ongelmia ennakoivasti ja raportoida vaivattomasti kaikille sidosryhmille. Tarkka data auttaa optimoimaan kiinteistöjen energian käyttöä, mikä johtaa merkittäviin säästöihin ja pienempiin hiilidioksidipäästöihin. Hyvä sisäilman laatu on kriittinen tekijä asukkaiden terveyden ja hyvinvoinnin kannalta, ja yhteistyömme avulla voimme merkittävästi parantaa näitä olosuhteita.

Small Data Gardenin laitteet ovat olleet hyviä, olemme olleet tyytyväisiä ja on ollut tosi hienoa tehdä yhteistyötä, kertoo Polku Innovationsin toimitusjohtaja Vladislav Jumppanen.

Tämä yhteistyö tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka kattaa kaikki sisäilmaston hallinnan tarpeet yhdestä paikasta. Ratkaisu on joustava ja skaalautuu erilaisten kiinteistöjen ja käyttäjien tarpeiden mukaan. Käytämme uusinta teknologiaa varmistaaksemme, että kerätty data on tarkkaa ja luotettavaa.

Haluatko kuulla lisää yhteistyöstämme Polku Innovationsin kanssa ja siitä, miten voimme auttaa parantamaan kiinteistöjesi sisäilman laatua? Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja. Lisätietoa Polku Innovationsin sisäilmastoratkaisuista löydät heidän verkkosivuiltaan https://www.twinly.io.


Lisätietoja:
Sander Soitu

Sander Soitu
+358 45 355 2410
sander.soitu@smalldatagarden.fi