EN
Referenssit
Muutama sana asiakkailta ja yhteistyökumppaneiltamme.

Riihimäki logo

Riihimäen kaupunki haluaa kehittää jatkuvasti palvelujaan ja olla edelläkävijä robotiikan ja älykkäiden järjestelmien hyödyntämisessä. Small Data Garden toteutti älykkään kävijälaskuriratkaisun kaupungin sisäliikuntahalleihin ja kuntoradoille. Kävijälaskurit asennettiin sisäänkäyntien, porttien ja kuntoratojen risteyksien kohdalle. Palvelu on toiminut hyvin ja saamme jatkuvasti arvokasta tietoa eri liikuntapaikkojen käyttäjämääristä ja käyttöajoista.

CrabSec logo

CrabSec käyttää Small Data Gardenin älykästä murtohälytysratkaisua turvatuotteissaan. Käytössä on kolme erilaista Small Data Gardenin tuotetta: Door Monitor, Presence sekä räätälöity turvajärjestelmämodeemi. Door Monitor on hyvin suosittu, koska se on erittäin helppo asentaa. Käyttäjä voi nähdä myös tietoja siitä, mihin aikaan ovi avataan ja suljetaan.

Small Data Garden´in turvajärjestelmämodeemi voidaan helposti liittää asiakkaan vanhaan turvajärjestelmään. Jos järjestelmä hälyttää, modeemi lähettää hälytysilmoituksen CrabSec-tietojärjestelmän kautta järjestelmän omistajien puhelimeen. Sen jälkeen asiakas voi tilata turvallisuuspartion CrabSec-sovelluksesta.

Small Data Garden on ollut erittäin luotettava, joustava ja innovatiivinen kumppani.

Scandesco logo

Small Data Garden toteutti kerrostalokiinteistöömme älykkään lämpötilamittausratkaisun, joka liitettiin ilmanvaihtojärjestelmään. Nyt huoneistokohtaisia lämpötiloja voidaan seurata vaivattomasti. Olemme erittäin tyytyväisiä palveluun ja yhteistyöhön.

Asiakasvideot