EN
Ratkaisut ja palvelut
Web front arrangement
Tarjoamme laajan valikoiman sovelluksia ja palveluita ilmanlaadun ja sijainnin seurantaan sekä liikkeen- ja kulunvalvontaan.

Monipuoliset ratkaisumme perustuvat palvelupaketteihin ja sopimuksiin, jotka sisältävät mittauspalvelut, pilvipalvelut ja tukipalvelut. Palvelupaketit on räätälöity vastaamaan asiakkaiden tarpeita.


Mittauspalvelut

 • Mittalaitteet
 • Yhteys pilvipalveluun

Pilvipalvelut

 • Visuaalinen kokonaiskuva
 • Raportointityökalut
 • Työkalut ratkaisujen hallintaan

Tukipalvelut

 • Mittalaitteen valitsemiseen
 • Asennusoppaat
 • Käyttäjätuki ja huolto

Palvelumme sisältävät kaikki tarvittavat osa-alueet mittaustiedon keräämiseen, raportointiin ja analysointiin. Palvelusopimukset perustuvat pääosin kiinteisiin hintoihin, joten tiedät aina mistä maksat. Ratkaisut ovat skaalautuvia. Lisäksi saatavana on asiantuntijapalveluita ja asiakaskohtaisia raportteja, tulosten tulkintaa sekä tukea käyttöönottoon ja käyttöön paikan päällä.

Olemme anturitekniikan asiantuntijoita ja lupaamme ratkaisumme koostuvan oikeista antureista oikeissa paikoissa. Kehitämme omat tuotteemme, mikä antaa meille kyvyn varmistaa laitteiden ja ohjelmistojen suorituskyky sekä mahdollisuuden reagoida nopeasti erilaisiin tarpeisiin. We bring IoT to life.

IOTSU® Ilmanlaatu – Ratkaisut ja palvelut

IOTSU® on täydellinen ratkaisu langattomaan ilmanlaadun valvontaan. IOTSU® Ilmanlaatu -ratkaisuilla saadaan kerättyä mittaustietoa kiinteistöhuollolle ja rakennusliiketoiminnalle. Kerätty mittaustieto mahdollistaa reaaliaikaisen valvonnan, selkeät ja yksinkertaiset raportit asiakkaiden tarpeiden mukaan sekä ongelmien tunnistamisen jatkotoimenpiteitä varten. Käyttötapoja ovat esimerkiksi sisäilman lämpötilan ja energiankulutuksen optimointi, huoltotoimenpiteiden suunnittelu ja kosteusvaurioiden ennaltaehkäiseminen.

Saatavilla olevat vaihtoehdot:

 • Hiilidioksidi (CO₂)
 • Haihtuvat orgaaniset yhdisteet (tVOC)
 • Lämpötila ja ilmankosteus
 • Paine-ero
 • Ulkolämpötila

Tuote-esitteet ja tekniset ominaisuudet löydät IOTSU® -sivulta.


Freesi-sisäilmapalvelu – Tiivis yhteistyö IISY:n kanssa


Lisäksi tarjoamme yhteistyökumppanimme IISY:n Freesi-sisäilmapalvelua. IISY on digitalisoidun sisäilma-asiantuntijapalvelun markkinajohtaja Suomessa.

IISY:n Freesi-sisäilmapalvelu tarjoaa asiakkaille helpon pääsyn digitaalisiin palveluihin ja asiantuntijapalveluihin, jotka mahdollistavat sisäilmaongelmien ennaltaehkäisyn ja ennakoivat tekniset huoltotoimenpiteet suurissa kiinteistökannoissa. Freesin mittalaitepalvelu toimii IOTSU® -ratkaisujen avulla. Freesi yhdistää digitaaliset prosessit, tekoälyn sekä ammattitaitoiset tekniset asiantuntijat ja luo skaalautuvan ratkaisun, joka tuottaa tuloksia välittömästi.

Freesiä käyttävät pääasiassa suuria kiinteistökantoja hallinnoivat julkiset ja yksityiset toimijat. Tyypillisiä kohteita ovat toimistot, koulut, sairaalat, päiväkodit, liikekiinteistöt sekä suuret asuinkiinteistöt.

Lue lisää IISY:n palveluista.

IOTSU® Paikannus – Ratkaisut ja palvelut

IOTSU® on täydellinen ratkaisu langattomaan seurantaan ja paikantamiseen. IOTSU® Paikannus -ratkaisuja voidaan käyttää arvokkaan omaisuuden ja kuljetusten seurantaan, kylmäketjun etävalvontaan sekä koneiden ja ajoneuvojen huoltotarpeen etävalvontaan.

IOTSU® Atlas -ratkaisua voidaan käyttää kylmäketjun hallintaan ja kuljetusten seurantaan, kun laitteen pieni koko ja keveys ovat tärkeitä. IOTSU® GPS -ratkaisu tarjoa tarkan sijaintitiedon ja sitä käytetään arvokkaiden kuljetusten ja kylmäketjun valvontaan sekä koneiden ja ajoneuvojen huollon optimointiin.

Saatavilla olevat vaihtoehdot:

 • Sigfox Atlas -paikannuspalvelu
 • Satelliittipaikannus (GPS ja GLONASS)

Tuote-esitteet ja tekniset ominaisuudet löydät IOTSU® -sivulta.

IOTSU® Liiketunnistus – Ratkaisut ja palvelut

IOTSU® on täydellinen ratkaisu langattomaan liikkeen tunnistamiseen. IOTSU® Liiketunnistus -ratkaisuja voidaan käyttää huoneen käyttöasteen valvontaan, vierailijoiden laskentaan, ovien ja ikkunoiden avaamisen ja sulkemisen valvontaan, liikkeen havaitsemiseen sisältäen ravistelun, putoamisen ja sijainnin muutoksen sekä hälytyskäyttöön.

Saatavilla olevat vaihtoehdot:

 • Liiketunnistus passiivi infrapuna -tekniikalla (PIR)
 • Liiketunnistus kiihtyvyysanturilla
 • Liiketunnistus magneettianturilla

Tuote-esitteet ja tekniset ominaisuudet löydät IOTSU® -sivulta.

IOTSU® Pilvipalvelu

IOTSU® Pilvipalvelu on verkkopohjainen pilvipalvelualusta, joka tarjoaa työkaluja IOTSU®-ratkaisujen keräämän mittaustiedon käsittelyyn. IOTSU® Pilvipalvelun avulla voit vaivattomasti hallita mittalaitteitasi.

Käyttöliittymän avulla käyttäjä voi visualisoida ja vertailla mittalaitteiden keräämää mittaustietoa, asettaa ja kuitata hälytyksiä sekä siirtää mittaustietoa kolmannen osapuolen ohjelmistoihin lisäanalyysia varten.

IOTSU® Pilvipalvelu on turvallinen ja helppokäyttöinen työkalu mittalaitteiden hallintaan. Verkkosovellus on suojattu salasanalla ja jokainen yhteys on salattu.

Ammattilaisemme tietävät mikä ratkaisu parhaiten täyttää vaatimukset. Joissakin käyttötapauksissa yksinkertainen mittauspalvelu oikeilla antureilla oikeissa tilanteissa on selkein vaihtoehto – varsinkin kun se yhdistetään IOTSU® Pilvipalvelun visualisointi- ja raportointiominaisuuksiin.


Tuote-esitteet ja tekniset ominaisuudet löydät IOTSU® -sivulta.