Asiakastuki

Tervetuloa Small Data Gardenin asiakkaiden ja kumppaneiden asiakastukeen. Täältä saat lisätietoja yrityksestämme ja usein kysytyistä kysymyksistä sekä löydät yhteystietomme ja yhteydenottolomakkeemme. 

Usein kysytyt kysymykset

Lue lisää Small Data Gardenin laite- ja palveluratkaisuihin liittyvistä usein kysytyistä kysymyksistä.

Innovaatiomme perustuu käytännön ratkaisujen kehittämiseen. Sen ansiosta Small Data Gardenin laiteratkaisut on suunniteltu helposti integroitaviksi jo olemassa oleviin järjestelmiin. Saadaksesi lisätietoja laitteidemme yhteensopivuudesta nykyiseen järjestelmääsi, ole yhteydessä asiantuntijaamme, joka vastaa kysymyksiisi.
VARMA-, VAKAA- ja VALPAS -palveluratkaisut sisältävät joko Standard, Professional tai Enterprise -paketin. Vieraile VARMA, VAKAA ja VALPAS -palveluratkaisusivuillamme tai ota yhteyttä tiimiimme saadaksesi lisätietoja palveluratkaisuistamme.
Ota yhteyttä myyntitiimiimme ja varaa videopuhelu keskustellaksesi tarpeistasi ja annamme sinulle tarjouksen laite- ja palveluratkaisusta.

Lisätietoa IOTSU®-laitteiden teknisistä ominaisuuksista löytyy sivun alalaidassa olevista IOTSU® Esitteet ja Datasheetit -linkeistä, joista löytyvät laitteidemme tekniset dokumentit.

Tarjoamme asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille yksityiskohtaista dokumentaatiota IOTSU®-laiteratkaisujen integraatiosta sekä käyttöönotosta. Ota yhteyttä kuullaksesi lisää!

Löytääksesi lisätietoja yhteistyökumppanuudesta; lue lisää aiheesta Yhteistyökumppanuus -sivulta tai ole meihin yhteydessä.

Meistä

Uusia ratkaisuja vanhoihin haasteisiin

Tavoitteemme

Autamme asiakkaitamme kanavoimaan heidän resurssinsa tehokkaammin suunnittelemalla, kehittämällä ja valmistamalla innovatiivisia sekä käytännönläheisiä IOTSU®-tuotteita ja palveluratkaisuja. Asiakkaamme voivat keskittyä liiketoimintansa kasvattamiseen samalla kun IoT-ratkaisumme antavat läpinäkyvyyttä aina ilmanlaadusta arvokkaiden esineiden seurantaan.

Visiomme

Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme lisäämään tuottavuutta ja liiketoimintaa samalla, kun vaalitaan ympäristöllistä ja sosiaalista pääomaa. IoT-ratkaisuissa on potentiaalia parantaa työntekijöiden, oppilaiden sekä muiden ryhmien hyvinvointia sekä kanavoida resursseja tehokkaasti, jolloin resursseja käytetään minimimäärä. Tavoitteemme on kasvattaa vastuullista liiketoimintaa maailmanlaajuisesti.

Lisäarvo

Uskomme siihen, että tehokas resurssien käyttö mahdollistaa kestävän liiketoiminnan tekemisen. IoT varmistaa, että resursseja käytetään minimimäärä. Tämä edistää paitsi kestävyyttä, mutta myös liiketoimintaa. Rajallisten resurssien maailmassa resurssit tulee käyttää niin tehokkaasti kuin mahdollista. 

Tuoteperheemme

Kolmen tuoteperheemme nimet – VARMA, VAKAA ja VALPAS kuvastavat sitä, miten tuotteet antavat lisäarvoa asiakkaillemme. Tuotteidemme luotettavuus ja käytännönläheisyys takaavat asiakkaillemme varman, vakaan sekä valppaan palvelun. Tuotteemme ovat suunniteltu, kehitetty sekä tuotettu tarjoamaan saumattoman langattoman yhteyden jatkuvaan seurantaan: Small Data Gardenin tuotteet on rakennettu kestämään.

Valitsimme tuoteperheidemme nimeksi VARMAn, VAKAAn ja VALPPAAn, koska nämä ominaisuudet ovat läsnä jokaisessa laitteessamme. VARMA, VAKAA ja VALPAS ovat yrityksemme perusta.

Asiantuntijat palveluksessasi

Timo Liukko

Timo Liukko
Partner & Chairman
+358 40 701 2272

Sander Soitu

Sander Soitu
System Specialist
+358 45 355 2410

Minna Vilponen

Minna Vilponen
Solution Support Engineer
+358 45 852 9227

IMG_5928_cropped

Petri Hänninen
Partner & CTO
+358 40 595 4259

Yhteydenottolomake

Ota meihin yhteyttä tuotteistamme, yhteistyökumppanuuksista ja muusta

Täytä alla olevat kohdat, niin otamme sinuun yhteyttä 23 työpäivän kuluessa.

Riihimäen toimisto

Maantie 1,1130 Riihimäki, Finland

Email: etunimi.sukunimi@smalldatagarden.fi