Asiakastuki

Tervetuloa Small Data Gardenin asiakkaiden ja kumppaneiden asiakastukeen. Täältä saat lisätietoja yrityksestämme ja usein kysytyistä kysymyksistä sekä löydät yhteystietomme ja yhteydenottolomakkeemme.

Tuoteperheemme

Kolmen tuoteperheemme nimet – VARMA, VAKAA ja VALPAS kuvastavat sitä, miten tuotteet antavat lisäarvoa asiakkaillemme. Tuotteidemme luotettavuus ja käytännönläheisyys takaavat asiakkaillemme varman, vakaan sekä valppaan palvelun. Tuotteemme ovat suunniteltu, kehitetty sekä tuotettu tarjoamaan saumattoman langattoman yhteyden jatkuvaan seurantaan: Small Data Gardenin tuotteet on rakennettu kestämään.

Valitsimme tuoteperheidemme nimeksi VARMAn, VAKAAn ja VALPPAAn, koska nämä ominaisuudet ovat läsnä jokaisessa laitteessamme. VARMA, VAKAA ja VALPAS ovat yrityksemme perusta.

Usein kysytyt kysymykset

Lue lisää Small Data Gardenin laite- ja palveluratkaisuihin liittyvistä usein kysytyistä kysymyksistä.

Innovaatiomme perustuu käytännön ratkaisujen kehittämiseen. Sen ansiosta Small Data Gardenin laiteratkaisut on suunniteltu helposti integroitaviksi jo olemassa oleviin järjestelmiin. Saadaksesi lisätietoja laitteidemme yhteensopivuudesta nykyiseen järjestelmääsi, ole yhteydessä asiantuntijaamme, joka vastaa kysymyksiisi.
VARMA-, VAKAA- ja VALPAS -palveluratkaisut sisältävät joko Standard, Professional tai Enterprise -paketin. Vieraile VARMA, VAKAA ja VALPAS -palveluratkaisusivuillamme tai ota yhteyttä tiimiimme saadaksesi lisätietoja palveluratkaisuistamme.
Ota yhteyttä myyntitiimiimme ja varaa videopuhelu keskustellaksesi tarpeistasi ja annamme sinulle tarjouksen laite- ja palveluratkaisusta.

Lisätietoa IOTSU®-laitteiden teknisistä ominaisuuksista löytyy sivun alalaidassa olevista IOTSU® Esitteet ja Datasheetit -linkeistä, joista löytyvät laitteidemme tekniset dokumentit.

Tarjoamme asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille yksityiskohtaista dokumentaatiota IOTSU®-laiteratkaisujen integraatiosta sekä käyttöönotosta. Ota yhteyttä kuullaksesi lisää!

Löytääksesi lisätietoja yhteistyökumppanuudesta; lue lisää aiheesta Yhteistyökumppanuus -sivulta tai ole meihin yhteydessä.

Asiantuntijat palveluksessasi

Timo Liukko

Timo Liukko
Partner & Chairman
+358 40 701 2272

Sander Soitu

Sander Soitu
System Specialist
+358 45 355 2410

Minna Vilponen

Minna Vilponen
Solution Support Engineer
+358 45 852 9227

IMG_5928_cropped

Petri Hänninen
Partner & CTO
+358 40 595 4259

Yhteydenottolomake

Ota meihin yhteyttä tuotteistamme, yhteistyökumppanuuksista ja muusta
Täytä alla olevat kohdat, niin otamme sinuun yhteyttä 2-3 työpäivän kuluessa
Riihimäen toimisto
Maantie 1, 1130 Riihimäki, Suomi
Sähköposti: etunimi.sukunimi@smalldatagarden.fi