Asiakastuki

Tervetuloa Small Data Gardenin asiakkaiden ja kumppaneiden asiakastukeen. Täältä saat lisätietoja yrityksestämme, usein kysytyistä kysymyksistä sekä löydät yhteystietomme ja -lomakkeemme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Usein kysytyt kysymykset

Lue lisää Small Data Gardenin laite- ja palveluratkaisuihin liittyvistä usein kysytyistä kysymyksistä.

Innovaatiomme perustuu käytännön ratkaisujen kehittämiseen. Tämän ansiosta Small Data Gardenin laiteratkaisut on suunniteltu helposti integroitaviksi jo olemassa olevaan järjestelmään. Saadaksesi lisätietoja laitteidemme yhteensopivuudesta nykyiseen järjestelmääsi, ole yhteydessä asiantuntijaamme, joka vastaa kysymyksiisi.

Varma-, Vakaa- ja Valpas -palveluratkaisut sisältävät joko Standard, Professional tai Enterprise -paketin. Vieraile Varma-, Vakaa-, Valpas -palveluratkaisusivuillamme tai ota yhteyttä tiimiimme saadaksesi lisätietoja palveluratkaisuistamme.

Ota yhteyttä myyntitiimiimme ja varaa videopuhelu keskustellaksesi tarpeistasi ja annamme sinulle tarjouksen laite- ja palveluratkaisusta.

Lisätietoa IOTSU®-laitteiden teknisistä ominaisuuksista löytyy sivun alalaidassa olevista IOTSU® Esitteet ja Datasheetit -linkeistä, joista löytyvät laitteidemme tekniset dokumentit.

Tarjoamme asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille yksityiskohtaista dokumentaatiota IOTSU®-laiteratkaisujen integraatiosta sekä käyttöönotosta. Ota yhteyttä kuullaksesi lisää!

Löytääksesi lisätietoja yhteistyökumppanuudesta; lue lisää aiheesta Yhteistyökumppanuus -sivulta tai ole meihin yhteydessä.

Etsitkö IoT- yhteistyökumppania?

Etsimme yhteistyökumppaneita laajentaaksemme kotimaista ja kansainvälistä verkostoamme sekä mahdollistamaan yhteistyön innovatiivisten IOTSU®-laitteiden osalta.

Ota yhteyttä kuullaksesi lisää! Lue lisää aiheesta Yhteistyökumppaneille -sivulta.

Meistä

Uusia ratkaisuja vanhoihin haasteisiin

Tavoitteemme

Small Data Garden suunnittelee, kehittää ja valmistaa innovatiivisia sekä käytännönläheisiä IOTSU®-tuotteita ja palveluratkaisuja. Ratkaisemme asiakkaittemme haasteet ja ylitämme heidän odotuksensa – kerta toisensa jälkeen.

Visiomme

Tavoitteemme on tuoda IOTSU® -ratkaisuja juuri sinne missä niitä tarvitaan. IOTSU® -ratkaisuilla saavutetaan merkittävää kehityspotentiaalia eri elämän- ja sovellusalueilla, kuten vastuullisessa kiinteistöjen olosuhde- ja ilmanlaadunhallinnassa sekä logistiikan, kaluston, ja laitteiden optimoinnissa tai vaikkapa ihmisten, eläinten ja esineiden liikkeen seurannassa. Small Data Garden tutkii ja kehittää jatkuvasti uusia ratkaisuja edelläkävijyyteen.

Lisäarvo

Tuomme lisäarvoa asiakkaidemme palveluihin luotettavilla, käytännönläheisillä sekä innovatiivisilla IOTSU®-ratkaisuilla. Olemme toimittaneet yli 10,000 laitetta maailmanlaajuisesti. Haluamme taata asiakkaillemme mielenrauhan toimittamalla markkinoiden luotettavimmat tuotteet.

Tuoteperheemme

Kolmen tuoteperheemme nimet – Varma, Vakaa ja Valpas kuvastavat, mitä tuotteet antavat lisäarvoa asiakkaillemme. Tuotteidemme luotettavuus ja käytännönläheisyys takaavat asiakkaillemme varman, vakaan sekä valppaan palvelun. Tuotteemme on suunniteltu, kehitetty sekä tuotettu tarjoamaan saumattoman langattoman yhteyden jatkuvaan seurantaan: Small Data Gardenin tuotteet on rakennettu kestämään.

Valitsimme tuoteperheidemme nimeksi Varman, Vakaan ja Valppaan, koska nämä ominaisuudet ovat läsnä jokaisessa laitteessamme. Varma, Vakaa ja Valpas ovat yrityksemme perusta.

Asiantuntijat palveluksessasi

Timo Liukko

Timo Liukko
Partner & Chairman
+358 40 701 2272

Sander Soitu

Sander Soitu
System Specialist
+358 45 355 2410

Minna Vilponen

Minna Vilponen
Solution Support Engineer
+358 45 852 9227

IMG_5928_cropped

Petri Hänninen
Partner & CTO
+358 40 595 4259

Yhteydenottolomake

Ota meihin yhteyttä tuotteistamme, yhteistyökumppanuuksista ja muusta

Täytä alla olevat kohdat, niin otamme sinuun yhteyttä 23 työpäivän kuluessa.

Riihimäen toimisto

Maantie 1,1130 Riihimäki, Finland

Email: etunimi.sukunimi@smalldatagarden.fi