SWOY ja Small Data Garden laajentavat yhteistyökumppanuuttaan

SWOY laajentaa yhteistyökumppanuuttaan Small Data Gardenin kanssa lisäämällä palveluvalikoimaansa partikkelianturilla varustetun IOTSU® yhdistelmälaitteen, sekä päivitetyn sovellusalustan kaikille laitteille.

Stig Wahlström Oy tarjoaa korkeateknologisia tuotteita ja ratkaisuja teollisuusyrityksille ja infrastruktuuriteollisuuden asiakkailleen. SWOY on osa kansainvälistä Addtech-konsernia, jonka juuret ulottuvat yli 100 vuoden päähän teknisessä kaupassa. Yhteistyön päämääränä on tarjota asiakkaille entistä laajempia palveluja ja tulevaisuuden ratkaisuja.

SWOY tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman IoT-laitteita ilmanlaadun mittaukseen

SWOY on laajentanut omaa tuote- ja palveluvalikoimaansa langattomien IoT-ratkaisujen myötä ja tuo perinteiselle toimialalle laadukkaan ja toimivan uuden sukupolven IoT-laitevalikoiman. SWOY:n tarjoama laitevalikoima kattaa ilmanlaadun mittauksen, johon kuuluvat lämpötila, kosteus, CO2, paine-ero, VOC ja näiden yhdistelmämittaus. Laitteisiin, kuuluu monipuolinen palvelu tulosten hallintaan ja raportointiin.

Langaton olosuhteiden mittaus tarjoaa SWOY:n asiakkaille luotettavan ja tarkan seurannan IOTSU®n avulla. Reaaliaikainen tiedonkeruu ja raportointi mahdolllistavat laadun seurannan, sekä riskien minimoimisen ja ennaltaehkäisyn asiakkaan tarpeen mukaan. ”SWOY on erinomainen kumppani ja asiantuntija, jonka kanssa yhteistyö on lähtenyt hienosti liikkeelle. Tällä hetkellä laajennamme SWOY:n valikoimaa IOTSU®-laitteiden myötä. ” kertoo Timo Liukko, Small Data Gardenista.

IOTSU® laitteet on suunniteltu teollisiin ja muihin vaativiin olosuhteisiin. Laitteiden avulla olosuhteita voidaan mitata helposti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti. Laitteet ovat helposti liitettävissä myös muihin tietojärjestelmiin ja mitattu data on mahdollista analysoida asiakkaan tarpeiden mukaan. Data siirtyy luotettavasti ja vaivattomasti käytössä olevaan pilvipalveluun Digita:n luotettavaa maanlaajuista LoRaWAN verkkoa käyttäen.

Kiinnostuitko IOTSU® ratkaisuista?

Lisätietoja Small Data Gardenin IOTSU®-tuotteista ja ratkaisuista,
Timo Liukko, Partneri, puh. +358 40 701 2272, timo.liukko@smalldatagarden.fi
Sander Soitu, System Specialist, puh. +358 45 355 2410, sander.soitu@smalldatagarden.fi

Lisätietoja SWOYn palveluista,
Janne Holopainen, puh. +358 40 1829 394, janne.holopainen@swoy.fi