IoT-seuranta kanavoi henkilöstöresurssit sinne, missä niitä tarvitaan eniten

Laajojen teollisuus- ja terminaalialueiden koko tuo lisähaasteita toimilaitteiden seurantaan ja turvallisuuteen. Kytkinten ja vipujen asentoja ja toimilaitteiden päällä olemista on valvottava, jotta varmistetaan, ettei työntekijöille aiheudu vahinkoja tai laitokselle ylimääräisiä kustannuksia. Kaikkien vipujen ja kytkinten seuraaminen laajalla alueella pelkkien henkilöstöresurssien voimin vie paljon työaikaa, minkä vuoksi seuraaminen on käytännössä mahdotonta. Lisäksi kytkinten ja vipujen määrän vuoksi työläs tehtävä altistaa inhimillisille virheille.

Langattomat IoT-laitteet ratkaisevat ongelman kustannustehokkaasti ja luotettavasti. Teollisuusalueiden toimilaitteiden automaattinen valvonta lähes reaaliajassa näyttää muutamalla klikkauksella ovatko vivut tai venttiilit päällä vai pois. Selvitä, mitkä vivuista ovat väärässä asennossa, ja ohjaa työntekijät suoraan ongelman pariin sen sijaan, että he tekisivät kierroksia koko tehtaassa. Lisää tuottavuutta käyttämällä henkilöresursseja siellä, missä niitä eniten tarvitaan. Anna IoT:n tehdä työläs tehtävä puolestasi.

Mikään ei sovi tähän tehtävään paremmin kuin IOTSU® VALPAS. Small Data Garden tarjoaa maailmanmarkkinoiden luotettavimmat ja käytännöllisimmät IoT -ratkaisut, joiden avulla voit keskittyä tuottavuuden ja tuloksen nostamiseen. Tarjoamme IoT -ratkaisuja, jotka on rakennettu kestämään – kaikki ratkaisumme tarjoavat pitkän kantaman ja pitkän käyttöiän, antaen sinulle mielenrauhan. Ota yhteyttä myyntitiimiimme varmistaaksesi, että kaikki teollisuuslaitoksesi venttiilit, kytkimet ja vivut ovat aina oikeassa asennossa.