IoT minimoi terveyshaittoja kouluissa

Huono sisäilmanlaatu kouluissa aiheuttaa erilaisia ​​terveyshaasteita ja -ongelmia koululaisille. Lapset viettävät keskimäärin kolmanneksen päivästään sisätiloissa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että huono sisäilma kouluissa häiritsee oppimista ja voi aiheuttaa epämukavuutta, ärsytystä ja monia muita lyhytaikaisia ​​terveysongelmia opiskelijoille, opettajille sekä henkilökunnalle. Sisäilman epäpuhtaudet voivat olla erityisen haitallisia opiskelijoille, jotka kärsivät jo valmiiksi allergioista tai astmasta.

Kuntien koulurakennukset voivat olla vuosikymmeniä vanhoja ja näiden rakennusten iällä      on suoria vaikutuksia sisäilman laatuun. Vanhat ilmanvaihtojärjestelmät eivät ehkä ole yhtä tehokkaita kuin uusissa rakennuksissa, mikä edellyttää käytön optimointia. Tämä voidaan saavuttaa IoT -yhteensopivilla ratkaisuilla. IoT -ratkaisu seuraa sisäilmaa puolestasi ja lähettää ilmoituksia ja hälytyksiä hengitettävän ilman tilasta. Ratkaisu kokoaa tiedot puolestasi ja voit ryhtyä tarvittaviin toimiin parantaaksesi rakennuksen sisäilman laatua. Hengittäessä raikasta ilmaa opiskelijat, opettajat ja henkilökunta voivat keskittyä paremmin oppimiseen ja opettamiseen kuin  tunkkaista ilmaa hengittäessä.

IOTSU® VARMA on luotettavin ja käytännöllisin IoT -sisäilmanlaadun seurantaratkaisu maailmanmarkkinoilla. Innovaatiomme Small Data Gardenissa perustuvat luotettavien ja kestävien ratkaisujen kehittämiseen – kaikki laiteratkaisumme tarjoavat pitkän kantaman ja pitkän käyttöiän. Ota yhteyttä myyntitiimiimme varmistaaksesi, ettei yksikään oppilas tai opettaja kärsisi enää huonosta sisäilmasta.