Tehokas valvonta mahdollistaa käytön paremman suunnittelun ja optimoinnin

IOTSU Vakaa

Rautatieverkkojen väliset etäisyydet ovat suuria, ja rautateiden huoltokalustoa käytetään maantieteellisesti laajalla alueella. Rautatieverkot, jotka kattavat koko maan, ovat valtavia ja käytettävien koneiden määrä lasketaan tuhansissa. Tämä aiheuttaa lisähaasteita, kun koneiden ajankohtaista sijaintia ei aina tiedetä tai niitä voi olla vaikea löytää nopeasti. Se tarkoittaa, että niiden löytämiseen on suunnattava henkilöresursseja, maksaen sekä aikaa että rahaa.

IOTSU® VAKAA  sopii hyvin rautatiekoneiden huoltoon ja hallintaan. IOTSU® VAKAA  seuraa omaisuuden sijaintia lähes reaaliajassa koko rataverkon alueella ja varmistaa, että koneiden sijainti on tiedossa.  IOTSU® VAKAA -palvelun avulla voit myös tehdä suunnitelmia etukäteen ja varmistaa, että oikeat koneet ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan, mikä helpottaa logistiikkaa.

Lisäksi voidaan seurata käyttötunteja ja automatisoida niiden seuranta vastaamaan lakisääteisiä vaatimuksia sekä ennakoida koneiden huoltotarpeita. Myös muun muassa ratakaluston kuntoa ja moottorikomponenttien lämpötiloja voidaan seurata. Kaikki tämä johtaa tehokkaampaan valvontaan, mikä mahdollistaa käytön paremman suunnittelun ja optimoinnin.

IOTSU® VAKAA on maailmanmarkkinoiden luotettavin ja käytännöllisin IoT -paikannusratkaisu. Innovaatiomme Small Data Gardenissa perustuu luotettavien ja kestävien ratkaisujen kehittämiseen – kaikki ratkaisumme tarjoavat pitkän kantaman ja pitkän käyttöiän. Ota yhteyttä myyntitiimiimme varmistaaksesi, että mikään kone ei eksy, ja ennakoi koneesi huoltotarpeet.