Uusi IOTSU® sovellusalusta — optimoitu luotettavampaan ilmanlaadun mittaukseen

Small Data Garden on lanseerannut IOTSU® laitteilleen uuden sovellusalustan, johon on mahdollista liittää sisäilman laadun mittaukseen tarvittavat anturit. IOTSU® L3 tuo aiempaa paremmin optimoitua toimivuutta sisäilman laadun mittauslaitteillemme. Tämä tarkoittaa paranneltua teknologiaa sekä sovellusalustaa, jotka yhdessä tekevät laitteista korkealaatuisen kokonaisuuden. IOTSU® sisäilman laadun mittauslaitteet ovat helppoja käyttää ja kerätty data on mahdollista analysoida asiakkaan tarpeiden mukaan.

Sisäilman laadun varmistaminen uuden sovellusalustan avulla

Small Data Gardenin IOTSU® -laitteet varmistavat luotettavan sisäilman laadun mittauksen. Mittauslaitteet keräävät tietoa, joka mahdollistaa tarkan seurannan, selkeän raportoinnin asiakkaan tarpeen mukaan, sekä ongelman kriittisyyden tunnistamisen. Laitteen uudistettu sovellusalusta on suunniteltu palvelemaan asiakkaiden tarpeita luotettavasti. Seuranta antaa käyttäjälleen mahdollisuuden sisäilman laadun riskien ennaltaehkäisyyn sekä mahdollisuuden turvata terveelliset olosuhteet.

IOTSU® laitteet ovat pieniä ja helppokäyttöisiä — langaton ratkaisu mahdollistaa sisäilman laadun mittaamisen luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Laitteet kiinnitetään valvottavaan tilaan, jonka jälkeen laite alkaa lähettämään tietoa pilvipalveluun, ja sieltä edelleen asiakkaan nähtäville. Laitteet ovat itsenäisiä kokonaisuuksia sisältäen tarvittavat anturit, oman virtalähteen ja lähettimen. Paikallisia kytkentöjä tai verkkovirtaa ei tarvita. Laitteet suunnitellaan, kootaan ja testataan Suomessa, näin tuotetuntemus voidaan taata ja osaaminen on asiakasta lähellä. 

Small Data Gardenin laitteet kiinnitetään haluttuihin mittauspisteisiin kiinteistöissä ja tieto niistä kulkeutuu Digitan IoT-verkkoa pitkin asiakkaan käyttöliittymään. Tämä on helppo ja vaivaton tapa varmistua kiinteistön tilasta ja puuttua poikkeamiin nopeasti. Laite toimii LoraWAN®-teknologiaan pohjautuvassa verkossa. Digitan esineiden internetiä (IoT) varten rakennettu LoRaWAN®-verkko on maanlaajuinen. Verkko siirtää mittausdatan luotettavasti ja vaivattomasti käytössä olevaan pilvipalveluun.

Digita toimii Small Data Gardenin kumppanina ja IOTSU®-laitteiden jälleenmyyjänä Suomessa.


Kiinnostuitko IOTSU® ratkaisuista?

Lisätietoja Small Data Gardenin IOTSU®-tuotteista ja ratkaisuista saat verkkosivuiltamme tai ottamalla yhteyttä,

Timo Liukko, Partneri, puh. +358 40701 2272, timo.liukko@smalldatagarden.fi

Sander Soitu, System Specialist, puh. +358 45 355 2410, sander.soitu@smalldatagarden.fi

Aleksi Hänninen, Key Account Manager, puh. +358 44 019 0428, aleksi.hanninen@smalldatagarden.fi