Yritys

Small Data Garden on suomalainen yritys, joka kehittää, valmistaa ja toimittaa IoT-ratkaisuja.

Tavoitteemme on olla IoT-alan edelläkävijä, haastaja ja kehittäjä. Tarjoamme älykkäitä, mutta helppoja IoT-viestintäratkaisuja. Haluamme löytää asiakkaillemme oikeat ratkaisut oikeaan käyttötarkoitukseen sekä parhaan yhdistelmän laitteita, sovelluksia, verkkoyhteyksiä ja palvelua. Meillä on nopeasti kasvava moniosaajaryhmä ammattilaisia vuosikymmenien teknisellä ja kaupallisella asiantuntemuksella. Tutustu tiimiimme ja ota yhteyttä!

Small Data Garden tiimi

Tutustu referensseihin

Scandesco

”Small Data Garden toteutti kerrostalokiinteistöömme älykkään lämpötilamittausratkaisun, joka liitettiin ilmanvaihtojärjestelmään. Nyt huoneistokohtaisia lämpötiloja voidaan seurata vaivattomasti. Olemme erittäin tyytyväisiä palveluun ja yhteistyöhön.”

Kari Saarinen, System Designer, COO, Scandesco Energy Tech Oy
CrabSec

”CrabSec käyttää Small Data Gardenin älykästä murtohälytysratkaisua turvatuotteissaan. Käytössä on kolme erilaista Small Data Gardenin tuotetta: Door Monitor, Presence sekä räätälöity turvajärjestelmämodeemi. Door Monitor on hyvin suosittu, koska se on erittäin helppo asentaa. Käyttäjä voi nähdä myös tietoja siitä, mihin aikaan ovi avataan ja suljetaan.

Small Data Garden´in turvajärjestelmämodeemi voidaan helposti liittää asiakkaan vanhaan turvajärjestelmään. Jos järjestelmä hälyttää, modeemi lähettää hälytysilmoituksen CrabSec-tietojärjestelmän kautta järjestelmän omistajien puhelimeen. Sen jälkeen asiakas voi tilata turvallisuuspartion CrabSec-sovelluksesta.

Small Data Garden on ollut erittäin luotettava, joustava ja innovatiivinen kumppani.”

Tarmo Pruuli, CrabSec OÜ, Estonia
Riihimäki

”Riihimäen kaupunki haluaa kehittää jatkuvasti palvelujaan ja olla edelläkävijä robotiikan ja älykkäiden järjestelmien hyödyntämisessä. Small Data Garden toteutti älykkään kävijälaskuriratkaisun kaupungin sisäliikuntahalleihin ja kuntoradoille. Kävijälaskurit asennettiin sisäänkäyntien, porttien ja kuntoratojen risteyksien kohdalle. Palvelu on toiminut hyvin ja saamme jatkuvasti arvokasta tietoa eri liikuntapaikkojen käyttäjämääristä ja käyttöajoista.”

Esa Santakallio, sivistysjohtaja, Riihimäen kaupunki

Tule meille töihin

Etsimme jatkuvasti joukkoomme IoT- ja ohjelmistoalan ammattilaisia, jotka haluavat kehittää toimialaa ja auttaa asiakkaitamme löytämään juuri oikeat ratkaisut. Ota yhteyttä ja jätä meille avoin hakemus sähköpostitse info@smalldatagarden.fi !